American BadAss-C3

DS71
Avtomobil: Manta 400 & Stingray

Re: American BadAss-C3

Post by DS71 » 31 Jul 2015, 16:14

ja..čist po ameriško ..iz jeklenih oklepnikov čez noč do prijaznih avtomobilov :lol:

Tukaj ni bil samo problem skinit barvo dol ..problem je ker se ta material z leti povesi,povije in drugače deformira..al je kakšen vogal predolg al pa prekratek :lol: ... in tukaj je največji problem kako to sanirat ..namreč..ta šajte se ne lepi,se ne pegla,se ne šwasa,.. tako da z dipanjem nisi v tem primeru rešil nič ..tudi barva ne poka,se ne lušči in nima problema z oprijemom ..ampak kaj ti pomaga če je vse valovito
Američani tega sploh ne popravljajo ampak mečejo v smeti
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
nicjasno
Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring

Post by nicjasno » 31 Jul 2015, 18:59

Naredi svojo iz fiberglasa :)
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ
e30tomaž
Avtomobil: bmw e30 318i4

Post by e30tomaž » 01 Aug 2015, 09:30

nicjasno wrote:Naredi svojo iz fiberglasa :)

Možno je dobit cel sprednji konec. Če te bo zanimalo, ti lahko posredujem kontakt od prijatelja, ki je obnavljal c3.
DS71

Post by DS71 » 01 Aug 2015, 11:10

a to misliš unga skupaj z blatniki? Tisto je še vedno brez odbijača :)
Image
Obstaja še takoimenovani "tilt front end" , kjer je komplet prednji konc vključno z pokrovom motorja ..samo za tisto je treba pol avta prejebat
Image

Drgač pa .. da bi si sam ulival kalupe ni računice, kar sem našel poliestrskih kopij je eden poljak z katerim sem zaključil (nategovalec) in pa en anglež pri kateremu še vedno po enem mesecu nisem dobil ponudbe (torej neresnež). In kot drugo se mi ne daje en kup denarja da bom potem dobil kakšne sčvekane poliestre,po možnosti še slabše ko so zdajšnji odbijači
Amerika pa je spet fakof zaradi poštnin,carin in davkov
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
gtyrant
Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille

Post by gtyrant » 02 Aug 2015, 07:48

Moj Thunderbird ima tudi obdijače oblečene s takim materijalom. Verjetno gre za isto stvar. S tem, da je zvijanje pri meni res minimalno.
DS71

Post by DS71 » 14 Aug 2015, 22:08

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Ježek
Avtomobil: vwvwvwvw

Post by Ježek » 16 Aug 2015, 20:45

tole bo boljše kot novo 8-)
Odbijačev pa niso imeli samo v Ameriki iz te gumjaste plastike, bmwjev MT1 bodykit je iz enakega zopernega materjala :evil:

Kaj pa manta manta? tam se je šprickit že zagotovo dovolj posedel za nadaljno obdelavo :D
DS71

Post by DS71 » 16 Aug 2015, 21:00

ta material je tolko zoprn,da po enem mescu jebade in krepko čez 100 evrov materiala,odbijači letijo v kanto.. v petek sem plačal nove ..upam da bojo vsaj narejeni kot se spodobi,ker strošek ni majhen :evil:

Dobronamerni nasvet..samo črta od ameriških avtov z plastičnimi odbijači,kateri niso v top stanju :lol:

A tvoji se dajo vsaj variti.. al je tudi tak drek nemaren ? Pred leti sem imel oplovo tigro zadnje generacije ..tam je bilo tudi podobno sranje ..ni se dalo niti variti niti zalepit :|

Manta? Kdo ve .. ni še niti v špric kitu,tako da se še ni posedel :lol:
Ježek
Avtomobil: vwvwvwvw

Post by Ježek » 16 Aug 2015, 22:48

Po slikah niso videt tako bogi, da se jih nebi dalo vsaj prodat :shock:
Glede na kvaliteto ostale obnove me novi odbijači niso presenetili :D

Js bi rekel, da se je za izogibat vseh avtov, ki imajo kakeršne koli plastične odbijače :lol:

Manto imam na eni sliki v spominu v sivi barvi in sem predvideval, da je že šprickit :)

Tudi mojih nisem mogel varit ali ravnat s fenom. Sem imel malo sreče, da sem imel skoraj 2 cela bodykita in zbral boljše, odbijač pa taslabega razrezal in s poliestom prilepil manjkajoče dele na boljši odbijač. Sprednjega pa je že Pirc nekaj popravljal z rostfrei pločevino in kovicami na srečo tam, kjer je komaj opazno.. uglavnem huda improvizacija, ampak, ker ne delam novega avta sem kar zadovoljen s končnim izdelkom, sploh, ker cene lepih bodykitov presegajo nabavno vrednost mojega avta :)
kookie
Avtomobil: 1976 Opel Kadett C Limo 1.2N

Post by kookie » 17 Aug 2015, 09:07

DS71 wrote: Dobronamerni nasvet..samo črta od a̶m̶e̶r̶i̶š̶k̶i̶h̶ ̶a̶v̶t̶o̶v̶ ̶z̶ ̶p̶l̶a̶s̶t̶i̶č̶n̶i̶m̶i̶ ̶o̶d̶b̶i̶j̶a̶č̶i̶ rabljenih Corvett (ker so itak vse plastične, razen Z06), katere niso v top stanju :lol:
:D :lol:

Drgač pa... kapo dol. Če boš Manto tako zrihtal, potem vem, zakaj čakam :lol: :twisted: :P
Post Reply