Alfa Romeo Trentatre Permanent 4

Re: Alfa Romeo Trentatre Permanent 4
Supr hvala 

lepo ti to vse .....
na darovalki mas feljuge 13 col 4x98??? bi rabo dve za prikolico ce se ti kje valjajo viska
na darovalki mas feljuge 13 col 4x98??? bi rabo dve za prikolico ce se ti kje valjajo viska

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
4 kose imam viška. Ti pripeljem ob priliki 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Ok,rabjo se sam dve.
hvala

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Pa sem se je končno losal ..... za nekaj časa.
Nagnal sem jo k ličarju

Nagnal sem jo k ličarju

- grega983
Placa je v garaži po novem skoraj poljubno, zato se je v njej naselil motor z menjalnikom ....

Ampak nadlogi ni za zaupat, saj si je po hitrem postopku poiskal davno izgubljenega dvojčka skupaj še z nekaj krame

Sedaj se v garaži bohotita dva 1.7 16v motorja ter dva P4 menjalnika ..... ker je dobro imeti rezervo pri tako eksotičnih dobrotah
Vprašanje
Na 16v glavi pašeta kolektorja od 8v mopedov za dellorto 40 ?

Ampak nadlogi ni za zaupat, saj si je po hitrem postopku poiskal davno izgubljenega dvojčka skupaj še z nekaj krame

Sedaj se v garaži bohotita dva 1.7 16v motorja ter dva P4 menjalnika ..... ker je dobro imeti rezervo pri tako eksotičnih dobrotah

Vprašanje
Na 16v glavi pašeta kolektorja od 8v mopedov za dellorto 40 ?

Nej. 16V se ITBji sraufajo direkt na glavo, 8V majo pa kolektorje na kere pridejo fergi. Vsaj tako je bilo nazadnje ko sem raziskoval če bi lahko ponucal ITBje iz teh alf za enžekšen na zračnohlajenca.

- grega983
Načeloma angleži imajo custom kolektorje za 16v motorje, mene pa bolj zanima, če se da fabriške od 8v vpasat.
Res pa je da moram prvo z enega od motorjev snet sesalni kolektor ter lopute. Se bo potem lažje odločiti o načinu predelave
Res pa je da moram prvo z enega od motorjev snet sesalni kolektor ter lopute. Se bo potem lažje odločiti o načinu predelave

Ne, sesalni deli glav si niso niti podobni.
Kaj pa imaš namen nardit, če prav razumem bi šel na 1.7 16V in fergazerje?
Kaj pa imaš namen nardit, če prav razumem bi šel na 1.7 16V in fergazerje?

Če rabiš kaki lepi kompletek kolektorjev in fergov se oglasi
... isto če maš kakega viška 

O Anja .. o tebi se mi sanja.