BMW E30 - Kugla

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: BMW E30 - Kugla
osel gre sam 1x na led, pol se drsat nauči...
raje kupim dobro ohranjene stare dele vkolikor original novih ni več za dobit kot pa razne kopije, tud po par letih bo star komad še vedno tak kot je bil, kopija pa bo počas začela delat svoje.
raje kupim dobro ohranjene stare dele vkolikor original novih ni več za dobit kot pa razne kopije, tud po par letih bo star komad še vedno tak kot je bil, kopija pa bo počas začela delat svoje.

Ko upoštevaš, da nimam družine, da imam vso profi orodje na raspolago in, da se tudi na šihtu ukvarjam z ličarijo naenkrat ne gre več tako hitro
Malo tudi sam sebe bremzam, in se trudim čim boljše naredit, čeprav že tako komaj čakam, da bi ga najraje kar jutri pobarval
Tisti alfi pa nista tako slabi, tastare bi se kr hitro lahko navadil v moji garaži, una novejša je pa 3 leta starejša kot moja e30ka in je skoraj brez rje
Croma, js že drsam
Sem dal na unega sivega golfa tudi kopije
Sej načeloma, ko jih enkrat prepričaš, da grejo na avto niso tako zelo zanič, sploh za nek avto, ki bo v vsakodnevni uporabi. Je pa res, da sem zbrusil dol tisto črno barvo in jih pobarval v epoxi temelno, zafugiral vse spoje in dobro izoliral.. Kako se bo obneslo bo pa čas pokazal 

Malo tudi sam sebe bremzam, in se trudim čim boljše naredit, čeprav že tako komaj čakam, da bi ga najraje kar jutri pobarval

Tisti alfi pa nista tako slabi, tastare bi se kr hitro lahko navadil v moji garaži, una novejša je pa 3 leta starejša kot moja e30ka in je skoraj brez rje

Croma, js že drsam

Sem dal na unega sivega golfa tudi kopije

imel sem vikend brušenja

In včeraj se je končno znašel v lakirnici s pobarvanim prtlažnikom

Danes pa je dobil še nekaj barve okoli prtlažnika

zdej pa par dni pavze, potem pa brušenje havb, vrat in bodykita

In včeraj se je končno znašel v lakirnici s pobarvanim prtlažnikom

Danes pa je dobil še nekaj barve okoli prtlažnika

zdej pa par dni pavze, potem pa brušenje havb, vrat in bodykita

zaradi kupa drugih obveznosti bolj počasi napreduje, nekaj se pa le pozna..
tole bi znalo bit zanimivo

tkle mamo pa trenutno

tole bi znalo bit zanimivo

tkle mamo pa trenutno

po novem bo 318is, pa ker si rad kompliciram življenje je to m44b19 motor, se pravi novejši is z 1.9L prostornine in malo več elektronike, kodiranim vžigom, baje nekimi co2 senzorji.. ima pa 350 000 km in potrjeno servisno knjigo 

LEPOJežek wrote:po novem bo 318is, pa ker si rad kompliciram življenje je to m44b19 motor, se pravi novejši is z 1.9L prostornine in malo več elektronike, kodiranim vžigom, baje nekimi co2 senzorji.. ima pa 350 000 km in potrjeno servisno knjigo

kolikor sem bral po forumih bolj hvalijo starejšo različico (m42) tudi poznam jih nekaj, ki jih brez servisov gonijo do konca in jim lepo delajo.. s tem motorjem sem naredil samo cca 200 km, ko je bil še v e36 in sem bil ful zadovoljen. Zdaj ko bo bolj direkten avspuh, malo lažji avto, brez klime.. bi moralo biti še bolj zabavno. Malo pa me vseeno muči, kako bi bilo imeti še 2 cilindra zraven
Fleko, hvala
Zaenkrat ni v planu, ker lepo dela in ker bom ta denar raje porabil za podvozje. Nekih dolgoročnih planov pa ne delam, ker ne vem ali bo avto ostal pri meni ali ne

Fleko, hvala

Zaenkrat ni v planu, ker lepo dela in ker bom ta denar raje porabil za podvozje. Nekih dolgoročnih planov pa ne delam, ker ne vem ali bo avto ostal pri meni ali ne

Spet je nekaj malega za pokazat