BMW E21 327i (dolomiten reportage)

Re: BMW E21 3XX (sprung in der schüssel)
Te naše stare jajce so bolj zanesljive kot sodobniki.
Kaj maš to 16 al 15?
Kaj maš to 16 al 15?

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
16ke so ja.
sej nism nikol dvomu v materiale, sej je ja vse nov...vseen pa dnevno slišiš, s tem si šel?

sej nism nikol dvomu v materiale, sej je ja vse nov...vseen pa dnevno slišiš, s tem si šel?

- croma_man

mal smo se spet zapeljali med količki

cool.. in se tu.... ocitno ti dobro lezi ta e21 ...
sam ej, kak ti rata da se ti celada pase v ta avto - glede na tovjo visino, a je kaksna modificirana ? tankostenska ? kartonska ?
sam ej, kak ti rata da se ti celada pase v ta avto - glede na tovjo visino, a je kaksna modificirana ? tankostenska ? kartonska ?

- croma_man
e21 mi leži, ampak te nizkobrzinske preizkušnje niso ravno za moj stil vožnje, se pa trudim 
drugač pa na tleh sedim, zato sem recarote prodal

drugač pa na tleh sedim, zato sem recarote prodal

na tleh
sem se za hec vsedel DEJANSKO na tla ko sem menjaval sedeze .. friki filing .... 
ej btw kolk so hitrosti pri teh slalomih ? tako okvirno ... nisem tega nikoli vozil ...

ej btw kolk so hitrosti pri teh slalomih ? tako okvirno ... nisem tega nikoli vozil ...

- croma_man
ta je najhitrejši slovenski, zato je tud edini ki se ga udeležim, po ravnini je pomoje 100+, drugače pa peljemo večina v drugi prestavi celo progo.
Sem sicer planiral letos it peljat par avstrijskih, kjer se razvijejo malo večje hitrosti, ampak zarad gužve v delavnici sem še na tega komaj prišel, pa je 1 km od delavnice stran dejansko
Sem sicer planiral letos it peljat par avstrijskih, kjer se razvijejo malo večje hitrosti, ampak zarad gužve v delavnici sem še na tega komaj prišel, pa je 1 km od delavnice stran dejansko

mika me it pelat kaj takega enkrat, sam nimam pravega avta, tuhtam da bi sel kr z oldijem
sam ne vem ce bi me sploh spustili... vem pa da je glavn hendling ...
cuj kolk ma tvoj avto nekje do 100 tako ce si kdaj stopal al pa 401m ?.. lahko na zs

cuj kolk ma tvoj avto nekje do 100 tako ce si kdaj stopal al pa 401m ?.. lahko na zs

- croma_man
V nedeljo grem peljat v SG eno vožnjo ki jo časti organizator BMW srečanja ki poteka vzporedno z drag race prireditvijo. Sicer ne bom mel 20 šans, tak da kar bom peljal bom peljal. Najbrž ni druge kot na štartu segret gume in razmetavat prestave do cilja. Ovinkat tam ne smem, torej dolgčas 

Cool, boš kaj več časa v SG? ali samo ena fura. Mogoče se pa srečamo
Get low, no matter how