Zapusceni avtomobili

-
- Avtomobil: Opel Rekord D Coupé, Opel Kadett C 1.2S
Re: Zapusceni avtomobili
Na stari cesti mb - graz v okolici Wildona na desni strani stoji kadett c coupe, zgledal mi je kot original walter röhrl kadett oz. Rennwagen kopija ce ne drugega. Vido sem ga za sekundo, tak da zal nimam fotk, je pa zgledal v super stanju pa verjetno se prodaja ker je stala polek ena 924ka, pa ful nekih 90s bmwjev pa merkl. 

V Slovenskih goricah, kraj Gočova, je ob cesti parkiran tale(Cadilac ??)

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Ni skoda? 

Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ob cesti Ljubljana-Kočevje je pred Ribnico parkiran en MIG 21
žal nisem utegnil slikat, bom naslednjič temeljito poslikal ko grem mimo

žal nisem utegnil slikat, bom naslednjič temeljito poslikal ko grem mimo

Rašca... https://www.google.si/maps/@45.847625,1 ... !2e0?hl=sl maš še marsikaj not... včasih ni imel vrat, pa smo šli mal šnofat okol bajte 

Pa dober no... kako si človek pride do miga?? A mi zna kdo razložit, ker js bi tut! Ne vem sicer zakaj ampak bi!
Če je na hofu mig, kaj je pol šele v oni podolgovati hiši
Ziza, povej kaj več o tem!

Če je na hofu mig, kaj je pol šele v oni podolgovati hiši

Ziza, povej kaj več o tem!

V hiši nič posebnega. Cca. 30 kosov motorjev oldtimerjev in ene 10 avtov, cadillaci, vojaški itd. Pa ene 10.000 kosov starinskih rekvizitov. Nič omembe vrednega.

ima svega v SI .. 
sem enkrat videl kaj je un heli bell 412 ? ... na koncu ceste ko gres iz Miklavza pri mariboru kr tako na hofu kot tale mig
pac vsakemu svoje ... te vec pride prevoz pa pol prostor, kot pa je sama zadeva vredna (ko je seveda za odpis)
enako mas v skokah na sportnem letaliscu tud neko staro kripo ? dc10 ? te zadeve ti podarijo, ce sam uredis prevoz itn ..
saj kaki boing 747, bom cakal in gledal ko bodo opustili airforce one, bom sel iskat pa postavil na vrh hriba pa zivel noter
hahahah

sem enkrat videl kaj je un heli bell 412 ? ... na koncu ceste ko gres iz Miklavza pri mariboru kr tako na hofu kot tale mig

pac vsakemu svoje ... te vec pride prevoz pa pol prostor, kot pa je sama zadeva vredna (ko je seveda za odpis)
enako mas v skokah na sportnem letaliscu tud neko staro kripo ? dc10 ? te zadeve ti podarijo, ce sam uredis prevoz itn ..
saj kaki boing 747, bom cakal in gledal ko bodo opustili airforce one, bom sel iskat pa postavil na vrh hriba pa zivel noter

Sej pr nas v vasi smo mel tut enga "hrčka" Je skupičil malo morje nekih avtov in motorjev ter raznorazne stare krame! Takih je po sloveniji še malo morje, ko sploh ne vemo zanje! Da bi mel pa miga na hofu.... to mi je pa extra
Takoj bi ga postavil na zelenico pred bajto!