RaznoRazne

Re: RaznoRazne
si pa verjetno edini na tem forumu, ki je v živo vidu Delorean-a 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Hehe ja un DeLorean je redkost, pa lastnik je biu legenda, edin avto kot tak se pa men ne zdi kej prevec huda zadeva... Uni mexikanci z lowrajderji so pa utrgani, to se skos po treh okol vozjo, vmes pa avto tko premetava da se cudim da nc stran ne pade.
Sicer pa sluzbeno tule, sam se najde kej frej cajta. Sem res pocekiral oglase ce je kaksen Z kje v blizini pa so zgleda tudi tu precejsnja redkost (beri: ostalega je ko solate)
Sicer pa sluzbeno tule, sam se najde kej frej cajta. Sem res pocekiral oglase ce je kaksen Z kje v blizini pa so zgleda tudi tu precejsnja redkost (beri: ostalega je ko solate)

Trabi s kletko
Slikano malo naprej od Nürnberg-a.
Sicer kasneje ni nekaj pritiskal, vseeno ''kruzal'' po autobahnu lepih 160km/h

Se pa v Nemčiji svašta vozi po autobahnu. V aprilu ko sem se vračal iz Berlina, sem srečal VW T3 z porsche motorjem, na poti ''ogromno'' srečal MB 300SL cabrio (54-63),...

Sicer kasneje ni nekaj pritiskal, vseeno ''kruzal'' po autobahnu lepih 160km/h

Se pa v Nemčiji svašta vozi po autobahnu. V aprilu ko sem se vračal iz Berlina, sem srečal VW T3 z porsche motorjem, na poti ''ogromno'' srečal MB 300SL cabrio (54-63),...
Get low, no matter how

Eno vprašanje.
Da nebo kakšne hude krvi
Lahko predstavim avto letnik 91? Začel so ga proizvajati leta 87. Avto je vzhodna roba, bo tudi bolj slammed in mislim, da kar ''zanimiv'' projekt. Plan je neka nizka majhna petarda
Da nebo kakšne hude krvi

Lahko predstavim avto letnik 91? Začel so ga proizvajati leta 87. Avto je vzhodna roba, bo tudi bolj slammed in mislim, da kar ''zanimiv'' projekt. Plan je neka nizka majhna petarda

Get low, no matter how

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Zaradi mene kr. 

Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

si siguren?Fleko wrote:Eno vprašanje.
Da nebo kakšne hude krvi![]()

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Škoda Favorit?? 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Ne vemNejc wrote: si siguren?

Jp, ''tastara'' 4x98 vijaki, frgazarc, opreme tok kot opel kadett c, samo letnik jo je*eDS71 wrote:Škoda Favorit??

Get low, no matter how

Ah kje
Line serije imajo ''ogromno'' opreme. Moja ima obratomer in meglenke 

Get low, no matter how