počasi počasi ..nič ne bo zasrano in umazano ..komplimiran zrak in voda delata čudeže
Stvar je tako zastavljena bolj kot ne zaradi praktično-logističnih zadev. Montaža karoserije ni tako enostavna kot to mogoče zgleda na prvo,še posebej če delaš vse sam oz ob pomoči še max. enega para rok. In rajši očistim tisto malo prahu,kot da pri montaži frišno polakirane karoserije naredim kakšno kriminalno dejanje.
Je pa tudi tako,da če uporabljaš dost profi brusilko in sesalec lahko to počneš skoraj v mašnem gvantu ..tako da neke umazanije ni. Pri špric kitu in barvanju si pa vzameš 2 uri več časa in to kvalitetno zamaskiraš tako da garant ne bo nič posvinjano. Verjemte,da če bi bila vzeta dol ne bi dosti profitiral ..isto bi treba pomaskirati koloteke,motorni prostor in pa kabino ..tukaj mi še ostane del vidne šasije na pragovih in pa sprednji in zadnji del zapreti do tal ..
Če bi prej vedel da bo taka jeba z barvo bi jo v tako fazo kot je zdaj,spravil že ko je bila dol iz šasije.Pa ne zato da ne bi kaj zamazal,ampak da bi popolnil čas ko sem čakal dele,peskanje,cinkanje in podobno
aja ..pa prašno barvano na tem avtu ni nič in ličar sem trenutno še vedno jaz

Pa tudi tisti za mano ve kaj delati
Se mi pa dopade da se tudi kaj pokritizira in podebatira