Audi Coupe GT

Re: Audi Coupe GT
1.8t je kr taprav motor. 

pridi vsaj do pol potistony wrote:+ flaša črnega, pa najkasneje do drugega vikenda moraš prit.$küll wrote:menjam sprednji most za motor
Komot.

s kje si že, zadnjič sem se 3 dni pol vozu domov...

Če bi pusto ženi da vozi bi prej prispela$küll wrote:pridi vsaj do pol potistony wrote:+ flaša črnega, pa najkasneje do drugega vikenda moraš prit.$küll wrote:menjam sprednji most za motor
Komot.![]()
s kje si že, zadnjič sem se 3 dni pol vozu domov...

Ni glih ogromen napredek, se pa premika.
Stari vs novi nosilec za akumulator- pa sem se že loso 5kg odvečne teže pod haubo

Zrezano, pošvasano, zbrušeno vglavnem sanirano

Pobarvano

Moped veni

Preden sem ven dal passatov motor sem še naredo kompresijski test, sicer na mrzlem motorju ker nimam
hladilnika celega da bi ga zagrel na delovno. Po 17 letih še kar zadovojlivo( fabriško novi naj bi imel 14 barov)

Stari vs novi nosilec za akumulator- pa sem se že loso 5kg odvečne teže pod haubo

Zrezano, pošvasano, zbrušeno vglavnem sanirano

Pobarvano

Moped veni

Preden sem ven dal passatov motor sem še naredo kompresijski test, sicer na mrzlem motorju ker nimam
hladilnika celega da bi ga zagrel na delovno. Po 17 letih še kar zadovojlivo( fabriško novi naj bi imel 14 barov)

Kaj SI z nosilci rešu?

Nic se. Puse za most sem dobo, hvala za info.
Najprej zdaj zrihtam hidravlicno sklopko, pa dam menjalnik gor. Te se upasem polosovine potem pa je motor na vrsti.
Najprej zdaj zrihtam hidravlicno sklopko, pa dam menjalnik gor. Te se upasem polosovine potem pa je motor na vrsti.

Nekaj se je dogajalo. Motor je vgrajen in povezan z ostalimi sklopi, bilo je nekaj zapletov ampak sem jih rešil.
Čez vikend sem rešil elektriko in ga zaštartal. Trenutno izdelujem nosilce za hladilnik vode in upasujem intercooler na vezno steno. Še kak mesec pa bo
.

Čez vikend sem rešil elektriko in ga zaštartal. Trenutno izdelujem nosilce za hladilnik vode in upasujem intercooler na vezno steno. Še kak mesec pa bo

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Lepo to zgleda!
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Hudo !
1986 - Manta B, Megasquirt 2, ITB, Schrick Cams...
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine
2005 - Vectra GTS V6
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine

2005 - Vectra GTS V6