BMW E30 - Kugla

Re: BMW E30 - Kugla
p**da miha tebe že pa dobr cajt ni blo naokol. dj veseli december je, pa še nekaj se tu po okolišu baje sučeš, prit, pa da rečemo neko 

eugene, bil je letnik 77..
Takrat smo se skregali doma in je bil to edini vir denarja, pa tudi okoli številk ni bilo vse tako kot mora bit, zato je šel po gobe.. Drgače ostajam zvest vw-ju in nekoč bo ali scirocco mk1 ali pa stara enka gti pri hiši, čeprav trenutno bolj gledam za zračnohlajenimi.
Bmwja pa kupiš za zabavo na snegu in ti kar naenkrat zleze pod kožo
Croma, treba je sledit modnim smernicam
JureK, sej sem že navajen na vaško folkloro, pa vseeno je ne morem razumet
kariraste deke paa.. všeč so mi taki vzorci. nima kakšnega globjega pomena
Feltne so zdaj malo boljše, ampak danes sem kupil pravo stvar za e30. Hvala Bond!
Volan je šel v akcijo že na poti iz Ljubljane, moral bi slikat obraz od moje, ko sem začel ob cesti menjat volan
Je pa veliko boljše zdaj vozit
Samo, sem te že parkrat mislil poklicat in prit s pirom okoli pa je vedno kaj prišlo vmes.. zdaj med prazniki bo ziher kej časa, da kej rečemo in spijemo

Takrat smo se skregali doma in je bil to edini vir denarja, pa tudi okoli številk ni bilo vse tako kot mora bit, zato je šel po gobe.. Drgače ostajam zvest vw-ju in nekoč bo ali scirocco mk1 ali pa stara enka gti pri hiši, čeprav trenutno bolj gledam za zračnohlajenimi.

Bmwja pa kupiš za zabavo na snegu in ti kar naenkrat zleze pod kožo

Croma, treba je sledit modnim smernicam

JureK, sej sem že navajen na vaško folkloro, pa vseeno je ne morem razumet

kariraste deke paa.. všeč so mi taki vzorci. nima kakšnega globjega pomena

Feltne so zdaj malo boljše, ampak danes sem kupil pravo stvar za e30. Hvala Bond!

Volan je šel v akcijo že na poti iz Ljubljane, moral bi slikat obraz od moje, ko sem začel ob cesti menjat volan

Je pa veliko boljše zdaj vozit

Samo, sem te že parkrat mislil poklicat in prit s pirom okoli pa je vedno kaj prišlo vmes.. zdaj med prazniki bo ziher kej časa, da kej rečemo in spijemo

Praznikov je konec, bili so pa zelo produktivni..
Pri Samotu sem se naučil pomembne modrosti - Naša baba in moj avto
Skuhal sem 12 kotlov šnopsa
Čez novo leto sem pustil prižgan radio in spraznil akumulator
nekje vmes sem skuril 2 tanka bencina in užival na snegu...
Plan je bil tudi spolirat 8 feltn, ampak se je ustavilo pri prvi, tako, da samo za vzorec, kaj gre spomladi na avto

Pa srečno novo leto in čim več užitkov v šraufanju in vožnji!
Pri Samotu sem se naučil pomembne modrosti - Naša baba in moj avto

Skuhal sem 12 kotlov šnopsa

Čez novo leto sem pustil prižgan radio in spraznil akumulator

nekje vmes sem skuril 2 tanka bencina in užival na snegu...
Plan je bil tudi spolirat 8 feltn, ampak se je ustavilo pri prvi, tako, da samo za vzorec, kaj gre spomladi na avto

Pa srečno novo leto in čim več užitkov v šraufanju in vožnji!

Lajkam felge in 12 kotlov šnopsa! 

to bo pa ze neki cist drugega..
bomba za na ta avto
bomba za na ta avto

suhi trening pred silvestrovim je bil ustrezen 

res, da ni minilo 9 mesecev, ampak zdaj vsak dan pred hišo gledam posledice tistega suhega treninga..
takole nekako zgledajo

Zaenkrat hvala Samotu in Daniju!! Kej več pa še mogoče napišem v kaki drugi temi
In tako je ''po sili razmer'' padla odločitev, da bo kugla postala tazaresen daily tudi za vožnjo pozimi, kar pa malo spremeni dozdajšne plane. Strešno okno in 6valniki odpadejo, ker pa že pomlad trka na vrata, avto malo cveti okoli blatnikov in akumulatorja, pa tudi motor je že videl boljše čase. Zato počasi zbiram pogum, da se lotim ene hitre obnove, ker pa še ne vem kaj in koliko, se zna malo zavlečt, zato bo vlogo dailya prevzel caddy, ki pa še tudi rabi malo pozornosti, da bo normalno vozen.
Bom napisal kej več, ko se stvari začnejo premikat
Lp

takole nekako zgledajo

Zaenkrat hvala Samotu in Daniju!! Kej več pa še mogoče napišem v kaki drugi temi

In tako je ''po sili razmer'' padla odločitev, da bo kugla postala tazaresen daily tudi za vožnjo pozimi, kar pa malo spremeni dozdajšne plane. Strešno okno in 6valniki odpadejo, ker pa že pomlad trka na vrata, avto malo cveti okoli blatnikov in akumulatorja, pa tudi motor je že videl boljše čase. Zato počasi zbiram pogum, da se lotim ene hitre obnove, ker pa še ne vem kaj in koliko, se zna malo zavlečt, zato bo vlogo dailya prevzel caddy, ki pa še tudi rabi malo pozornosti, da bo normalno vozen.

Bom napisal kej več, ko se stvari začnejo premikat

Lp