Mislim da sam razumeo poruku zadnju jer Slovenački još uvek nerazumem neke reči kako treba ali uglavno felne su 100% ravne.lice felni je peskareno,falc poliran a ostatk farban metalik bazom i lakiran,ako je ovo jeftino što za njih tražim nije problem ako neko reši da ih kupi da slobodno da i neki euro više neću se ljutiti,sobzirom na nabavnu cenu ovog modela i samo plaćanje majstora kod vas u Sloveniji da bi se na ovaj način felne uradile mislim da je ovo idealna prilika da neko dodje povoljno do ovog modela felni,a što se prenosa tiče do Slovenije imam ko će ih preneti za 30-35eura,opet kažem da nepostoje replike postoji samo firma koja je napravila ovu felnu OZ ništa manje nije kvalitetniji nego Ronal kojem se Alpina obratila da napravi ovaj model felne i zbog toga u njihovom srcu stoji taj natpis ili ova treća kuća koja je pravila ove moje felne,koga žuljaju pare a ima ih na bacanje ako nekom prilikom kupim i sredim Ronalove rado ću nekom uzeti jedno 700eura za njih
E sad ako sam ovo zadnje razumeo neko bi hteo da da 100eura za ove felne,to možda kod vas ima ovde kod nas ne,za 100eura ima da se kupe felne koje tek treba da se rade ako te sreća još potera da naletiš na ovaj model ubo si premiju jer ih u ponudi jako slabo ima,druga opcija je Nemačka tamo su baš jeftine