Alfa Romeo Trentatre Permanent 4

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Alfa Romeo Trentatre Permanent 4
super ..kot je že sablac napisal ..temeljito 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
alfa pergament, prisežem da vsakič ko to temo odprem preberem tako naslov... 

Mal ti je tole ušlo izpod nadzora... Zgleda, da bo spet ena obnova do zadnjega šraufa! Ne znaš sam mal popravit pa vozit!
No, sej tako je prav!

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Ni še čist ušlo nadzoru 
Za ta projekt je proračun omejen na 1/4 deltinih stroškov, tako da ne bo vse oh in sploh

Za ta projekt je proračun omejen na 1/4 deltinih stroškov, tako da ne bo vse oh in sploh

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Na podnu pa vsaj 2 dodatna sloja bodišutca
Pol pa pejt pa to ščist dol ko se samo nekaj poca......
In sem samo obdelovane površine prebrusil in pobarval ter vsa mesta, kjer je bilo kaj rje. Sem z leti razvil občutek na vodi kje se hudič skriva

Sprednji desni kolotek pa taka lepota da sem moral celega prebrusiti ....

Potem pa lepota vseh lepot - obdelava motornega prostora
Tega opravila sem se vedno izogibal, pri delti mi je to lepoto in pa podn prihranil brat, ki mu je bilo dolgčas, tu pa sem ostal jz, drotperšna na flexu, ogromno praha in pa veliko volje.
Je pa treba vse prebrusi, kjer je vse živo različnih slojev izoteka, barve pa površinske rje. Pa glede na to da se bo barva menjala se splača potrudit in malo bolj temeljito počohati zadevo

Ja, permanentka je že videla kar nekaj obcestne akcije, kar se še sedaj očitno vidi na pod armaturko, kjer je nekaj nenosilnih kosov še kar povitih. In naj ostane tako. Nekje je potrebno potegniti mejo pri preseravanju z detajli in ta meja je zame tu......
J... ga, nč ni popoln

Pol pa pejt pa to ščist dol ko se samo nekaj poca......
In sem samo obdelovane površine prebrusil in pobarval ter vsa mesta, kjer je bilo kaj rje. Sem z leti razvil občutek na vodi kje se hudič skriva

Sprednji desni kolotek pa taka lepota da sem moral celega prebrusiti ....

Potem pa lepota vseh lepot - obdelava motornega prostora

Tega opravila sem se vedno izogibal, pri delti mi je to lepoto in pa podn prihranil brat, ki mu je bilo dolgčas, tu pa sem ostal jz, drotperšna na flexu, ogromno praha in pa veliko volje.
Je pa treba vse prebrusi, kjer je vse živo različnih slojev izoteka, barve pa površinske rje. Pa glede na to da se bo barva menjala se splača potrudit in malo bolj temeljito počohati zadevo

Ja, permanentka je že videla kar nekaj obcestne akcije, kar se še sedaj očitno vidi na pod armaturko, kjer je nekaj nenosilnih kosov še kar povitih. In naj ostane tako. Nekje je potrebno potegniti mejo pri preseravanju z detajli in ta meja je zame tu......
J... ga, nč ni popoln

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
definiral si mejo normalnosti, in greš motorni prostor do pleha zgonit barvo dol.
svaka čast, jst si raje z namizno vrtalko vrtam luknje v koleno eno pri drugem
svaka čast, jst si raje z namizno vrtalko vrtam luknje v koleno eno pri drugem

- grega983
Milan, grem tu pa tam na obisk k Mateju in Jerneju in se potolažim da sem vsaj še malo priseben
Matej, upam da ne zameriš

grega983 wrote:Milan, grem tu pa tam na obisk k Mateju in Jerneju in se potolažim da sem vsaj še malo priseben![]()
ona 2 nista s tega planeta

- grega983
Ti tudi nisi več čist ravn 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
kako gre že tista ..se je ponva kotlu smejala ..pa oba sta bila črna od saj
drgač pa ..yeah !

drgač pa ..yeah !

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...