Zelo počasi se pa tudi meni zadeve premikajo. Sedaj mam še sprednje blatnike porihtane kar se rjavine tiče in že veselo čakajo da se jih poskusno vpaše na avto.
V ozadju slike pa še moja nova pridobitev.

Da bom imel s čim pokrpat pleh, hehe
Je pa avto trenutno skorajda oskubljen in pripravljen za popravila rjavine:
Vsa vrata in havbe sem pustil še na avtu, ker ga čaka še izlet do kleparja, da mu potegnemo nazaj na svoje mesto sprednji konec. Sicer je poškodba skoraj da nevidna na slikah, ker je udarec dobil odbijač, ampak popravljen blatnik več ne paše na svoje mesto, zato bomo to popravili in pa še ob enem naravnali sprednjo havbo.
Upam da mi uspe avto še ta teden odpeljati, da čim prej popravim še prag potem pa šasija in karoserija narazen
Že kar nestrpen ratujem, ker bi se že z veseljem vozil z mojim oldijem in izkoristil še zadnje lepe jesenske dneve. Tako pa lahko zaenkrat samo občudujem druge oldije iz mojga daily-a. In povrhu vsega se na lep sončen dan, na poti iz službe pripelje mimo majstr z v piko obnovljenim srebrnim Porschejem 356.

Sem se skorej zaletu ker sem tolk zijov!
Sicer je moj Fastback še daleč od končanega, ampak enga dneva se bom tud jst veselo vozu na izletih, kot vsi vi ostali tukej!