Opel Ascona B 2.0E

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Opel Ascona B 2.0E
zdaj te v bistvu čaka samo še ta sladki del .. 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Izmed vseh možnih barv na svetu si si ti zaželel vijolčno?
O Anja .. o tebi se mi sanja.

ral 3005 je bl temno rdeča kot vijolčna - white balance dela krivico.

Ko krebsov 65 letnik rdeča mi pride naprej če poguglam ta RAL

Men je ta barva cool! Je bla tudi v ožjem izboru za moj kombi! 

- Peeping_Tom
- Avtomobil: Opel Ascona B 2.0 E

bognasvaruj!Cox wrote:Izmed vseh možnih barv na svetu si si ti zaželel vijolčno?
imam še fotk, ker ga še vedno sploh nisem videl v živo... Dejansko streha še ni poštrihana - ga ličar barva po kosih, ker je dosti bolj ziher zaradi prahu

Takole je dosti bolj realna slika:

Sem pa danes vzel ven iz originala prednjo in zadnjo šipo, da jo kar tam pri ličarju damo not, da se ne bom sam jebal potem...
Pa tiste nalepke je bilo treba odrstranit

ja ja, nov krom keder je že not

Remember Brnčičeva 2004!

tale je bil najboljši

tole je tud štartalo odlično, pol pa kar naenkrat zamrlo?

Anže--- tole morda, enkrat ob priliki? SE še nisem čist odločil

pffff. še 10 dni crkvat cele dneve na šihtu, pol pa se ga lotim... itak ga ne dobim prej kot v četrtek domov.

- Peeping_Tom
Na, danes sem ga prvič videl v živo
Jutri pa menda pride domov, če ne bo glih kakšne nevihte ali kaj podobnega...

Zadeva je izpadla pričakovano oz. boljše kot sem pričakoval, pač glede na omejen budget in pgoje. Js sem zadovoljen.
Nobenih velikih napak, gor je sicer več pikic od prahu kot sem upal, a so minimalne in ni nič takega, kar ne bi u izi poliranje spravilo ven.
Zdaj gilh mozgam, a bi zapravljal še za profi poliranje, ker se po 3 pranjih, ko bo sestavljen, itak ne bo več pol kurca poznalo.... Nisem še videl edino sprednje haube, ki se je glih sušila, se bom odličil kasneje glede na to

Zadeva je izpadla pričakovano oz. boljše kot sem pričakoval, pač glede na omejen budget in pgoje. Js sem zadovoljen.

Zdaj gilh mozgam, a bi zapravljal še za profi poliranje, ker se po 3 pranjih, ko bo sestavljen, itak ne bo več pol kurca poznalo.... Nisem še videl edino sprednje haube, ki se je glih sušila, se bom odličil kasneje glede na to

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Sehr gut.
Moje menje, s poliranjem pocaki. Najprej sestav, mogoce bos se kej zjebu med sestavljanjem (hope not), barva se bo lepo usedla,.. pol pa magar do OPja pa on parkrat cez potegne
Moje menje, s poliranjem pocaki. Najprej sestav, mogoce bos se kej zjebu med sestavljanjem (hope not), barva se bo lepo usedla,.. pol pa magar do OPja pa on parkrat cez potegne

-
- Avtomobil: REKORD C SALON,REKORD C COUPE,ASCONA A,ASCONA B
fenomenalna je ,nemam riječi na trudu.Kolega smanji rezoluciju slike na 800x600 lakše je za vidjeti.

- Peeping_Tom
hmmmm, morala bi se nastaviti avtomatsko tako ,da se vidi cela slika na zaslonu?Ante V8 wrote: Kolega smanji rezoluciju slike na 800x600 lakše je za vidjeti.