Med vsakimi poletnimi počitnicami sem delal in delal in spravljal denar. S 14. letom je bil čas za skuterja, a želja po Miniju je ostala. Ko sem dopolnil 17 let, sem se skuter prodal, saj sem v Salomonovem oglasniku (takrat avto.net-a še ni bilo) našel Minija, ki mi je bil cenovno dosegljiv (500.000SIT), z očetom sva ga šla pogledat, a sva na žalost videla, kako se je nekdo pred nama z njim odpeljal.
Takrat mi še ni bil usojen.
Oče se je takrat zagrel za malo drugačnega kabrioleta, jaz pa sem vanj vložil vse svoje prihranke in tako sem leta 2001 postal ponosni lastnik svojega 1. avtomobila, kateri me še dandanes pričaka v garaži - Zastava Buggy:

Zastavo Buggy so izdelovali za Kompas Hertz za vožnjo po plažah in njeni okolici (približno za isti namen, kot sedaj rentaš 4-kolesnik).
Buggy ima fičkov motor 750 ccm. Celotna karoserija je plastična, kar je velik plus, saj ni nobene rje.
Ko sem ga prvič zagledal mi tudi malo ni bil všeč, a me je oče takrat prepričal v nakup. Bil je v groznem stanju. Na njem ni delalo praktično nič. 2 leti sem potreboval, da sem ga spravil do stanja v katerem je še vedno. Je pa praktično od leta 2003 že registriran, kljub temu da z njim letno prevozim povprečno le cca. 100 km.
Žal slik o njem nimam kaj veliko, saj takrat še ni bila doba digitalne tehnike tako vsesplošna kot je sedaj.
...