Nič nisem rekel, da si BTTX kaj kriv ali pa da si me nategnil oz. kaj v tem smislu. Napisal sem samo, da sem kupil motor (na slepo) in naletel na mino.
Verjamem da ti nisi vedel, da je motor tak, kot je, je pa dejstvo da je motor v svojem življenju ali bil že od začetka s kakšno napako, ali so zanj zelo slabo skrbeli (nemenjava olja), ali pa je naredil čez pol milijona kilometrov

In samo to sem hotel povedati - moja predelava se je pač slabo začela (mišljeno je bilo, da samo podrem motor, očistim zadeve in predihtam, potem pa se je zaradi nestandardnih komponent zadeva precej zavlekla - ker je recimo 1.7 in takih je malo, sem obročke +0,50mm iskal več kot tri tedne, na koncu pa jih našel na nizozemskem, ipd...), veliko je že narejenega, zato ne bom prodajal zaenkrat ničesar. Prvi naslednji korak je izdelava nosilcev za motor/menjalnik in pa predelava karterja (ker ima bulo na drugi strani).
Lahko pa tudi pobrišem temo in pozabimo na vse skupaj? Do zdaj sem namreč poskušal čim bolj fotografirati, da bi lahko na koncu naredil fotoreportažo, kako poteka generalka na CIH-u z namenom, da bi lahko kdo imel to za referenco, če tega še ni počel, pa ima CIH-a in željo/potrebo po tem... ampak če koga motim tule gor, nej pove, bomo razjasnili in videli kako naprej

Lep pozdrav,
Gregor