1990 VW BUS

Re: 1990 VW BUS
dobr zastalvljeno okoli motorja in tehnike, sam purpen tuning na pokrovu motorja...

- TITan
- Avtomobil: 1990 VW Bus 1.9 TD, 1982 VW Scirocco mk2
To ni, so pa inđinerji poskrbeli za drug problem pri pivu:L4UK0 wrote:Wow tukaj pa je bilo enega dela...kapo dol! Se mi pa zdi da manjka se en kljucni element, hladilnikTistega za pivo mislim

Enkrat. Samo 90 konjskega je brezveze, 130 so dragi, za v6 bi pa novo plato rabil delatNejc wrote:TDIja notr![]()

Thank you. 1D2N je pa pridno v uporabi, pa skoraj vsak večer nekih 300 fotk narediZiZa wrote:dobrodošel, to temo bom z veseljem spremljal! ko sem videl avto na slo-foto, sm skoz mislu, da si sam zunanjost uštimalkapo dol za zunanjost/notranjost in tehniko! hud van je ratal. BTW, kako kj 1d MK2 N, je še v pogonu?

Kak boljši predlog za naslednjič? Purpen je samogasljiv, še malo zvočno izolira, nosijo pa itaq distančniki + par plasti poliestra/mate.Samo. wrote:dobr zastalvljeno okoli motorja in tehnike, sam purpen tuning na pokrovu motorja...

Super voz!
Končno si našel čas in ga predstavil, obenem pa fobrodošel na forumu.
Končno si našel čas in ga predstavil, obenem pa fobrodošel na forumu.

Alpinas were always posh hot rods!

To si sam zdizajniral/izdelal al je kupljena roba?

- TITan
- Avtomobil: 1990 VW Bus 1.9 TD, 1982 VW Scirocco mk2
Sam zdizajniral in na roke izdelal. Je pa vse alu in vse kar se vrti je na krogličnih ležajih.

OOOOOO Titko, pa kje si bil do zdaj.. 
Daj še kako sliko od prejšnjih vozov, matkinga, itd.
Lahko tud kakšno od unga k si ga posodu...

Daj še kako sliko od prejšnjih vozov, matkinga, itd.

Lahko tud kakšno od unga k si ga posodu...

pozdravljen 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
pozdravljen in dobrodošel ...dober projekt imaš
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Super projekt imaš, se vidi da obvladaš.
Drugače bi pa res lepo sedel not kak V6 TDI ali pa kak 1.9 TDI PD. No, za moj okus bi bil 1.8T še najboljša izbira!

Drugače bi pa res lepo sedel not kak V6 TDI ali pa kak 1.9 TDI PD. No, za moj okus bi bil 1.8T še najboljša izbira!

1986 - Manta B, Megasquirt 2, ITB, Schrick Cams...
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine
2005 - Vectra GTS V6
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine

2005 - Vectra GTS V6