P: Opel Senator 3.0 24V

Re: P: Opel Senator 3.0 24V
Sem imel tak motor v Omegi Caravan - ja, rad riše črte, sploh, če je ročni menjalnik (moja je imela špero serijsko). 

sej je hud, sam ne paše na ta forum
a zato prodajaš, ker ni pravi letnik?
a zato prodajaš, ker ni pravi letnik?

Da bi ti bog dal da gre ta grdosija od hiše. Rugobo jadna.
Nisem ga sploh mel priložnosti videt ampak nevem zakaj sem imel v glavi da je srebren.

Nisem ga sploh mel priložnosti videt ampak nevem zakaj sem imel v glavi da je srebren.
Let's go Brandon!

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Nejc; Avto vsekakor ne spada na ta forum, zato ga nikoli nisem predstavil v temi avtomobili uporabnikov
Croma; so tudi moje vmes
Eugene; ma mi je že malo prirasel k srcu, lep ni je pa redek in tehnično zanimiv, 6ak pa je itak zakon

Croma; so tudi moje vmes

Eugene; ma mi je že malo prirasel k srcu, lep ni je pa redek in tehnično zanimiv, 6ak pa je itak zakon

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Motor...pod to plastiko je pravi oldschool CIH šestak, to bi bilo kam za vgradit (ciljam na tisto Manto, ki jo še nekje skrivaš...) 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Lauko; tle pa se celo strinjava!L4UK0 wrote:Motor...pod to plastiko je pravi oldschool CIH šestak, to bi bilo kam za vgradit (ciljam na tisto Manto, ki jo še nekje skrivaš...)

Doma imam še en dober motor kateri se bi veselil treh duplih, nekoč...

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
kako bi zgledalo če bi se te provokacije končale ??
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...