Renault R8

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Re: Renault R8
ful pocen, let na banko

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Redka in iskana roba se plača 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Mož ma še enega bež barve, tud z ciframi pa rally stripes, oba sta nizka na nekih širokih felnah.nalim wrote:Po mojem koncu (severno od MB) se redno vozi rumen R8, lepo napravljen v bojne barve.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

NEBI tako švoh zgledalFR Wolf wrote:Nebo tko švoh zgledu

Prevelik dnar so, pa še lastnih hoče mim ebay in paypal-a it. Pa moti me še ker so obnovljene in ne morš vedet al so ble predhodno kej močno udarjen, zvite...
In kdo je ta mož? Se da dobit kakšen kontakt?Cox wrote:Mož ma še enega bež barve, tud z ciframi pa rally stripes, oba sta nizka na nekih širokih felnah.nalim wrote:Po mojem koncu (severno od MB) se redno vozi rumen R8, lepo napravljen v bojne barve.

Uf .. težko, z nalimom živiva v istem koncu in tudi jaz ga bol kot ne le srečujem na cesti...
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Jaz sem govoril z možem in pravi da ima precej delov imel pa je tudi več r8 samo jih je nekaj prodal. Drugače pa se z tem bolj ljubiteljsko ukvarja tak da ni nek r8 guru
. Bom probal dobit kontakt samo dvomim da v kratkem času 

Tud če mal pozno bom kontakta zelo veselrene wrote:Jaz sem govoril z možem in pravi da ima precej delov imel pa je tudi več r8 samo jih je nekaj prodal. Drugače pa se z tem bolj ljubiteljsko ukvarja tak da ni nek r8 guru. Bom probal dobit kontakt samo dvomim da v kratkem času

Tudi jaz ga od septembra nisem zasledil na cesti.Cox wrote:Uf .. težko, z nalimom živiva v istem koncu in tudi jaz ga bol kot ne le srečujem na cesti...