Kateri letnik pa je? čudno se mi zdi ker ima masko oz haubo od 89 letnika sredinske konzole nima torej do 90 letnika pa volan od 91 letnika...kakor da bi bilo zmetano skup z vseh vetrov

Ja če sem zmešan na kakšen avto je to civic EDAško wrote:ja sm vidu da je iz civica orng debata ratala...no za civica je plan, prvo da zimo zdrži..pol pa u podn pa poširjene železnjake gor pa od 1.4 dual carb gor![]()
Cool pocket rocket!Pata wrote:Ja če sem zmešan na kakšen avto je to civic EDAško wrote:ja sm vidu da je iz civica orng debata ratala...no za civica je plan, prvo da zimo zdrži..pol pa u podn pa poširjene železnjake gor pa od 1.4 dual carb gor![]()
sploh najbolj zanimive varjante sedank so mi 4×4 (rt4wd) v sloveniji vem za eno sivo 1.6 vtec z tunerc elektroniko itd.. itd... Pa je bomba zadeva
osebno nevem, sam povem kar sm slišu od ljudi k poznajo zadevo.stony wrote:Cool pocket rocket!Pata wrote:Ja če sem zmešan na kakšen avto je to civic EDAško wrote:ja sm vidu da je iz civica orng debata ratala...no za civica je plan, prvo da zimo zdrži..pol pa u podn pa poširjene železnjake gor pa od 1.4 dual carb gor![]()
sploh najbolj zanimive varjante sedank so mi 4×4 (rt4wd) v sloveniji vem za eno sivo 1.6 vtec z tunerc elektroniko itd.. itd... Pa je bomba zadeva
Tisti sivi sedan se je pa lani prodajal ob približno takem času za male pare. Ni mi pa jasno a je to original 4x4 sedan ali je predelano z shuttlovim podvozjem.
Koliko sem raziskoval naj nebi obstajal sedan 4x4.
A ima kdo točne podatke glede tega?
PS; sam sem tudi ljubitelj japoncov, pa ne okol govort da nebo kakšen ban