Ze davno je tega, kar sem nazadnje predstavil svoj avto na internetu. Naceloma zato, ker se pri meni zaradi nocne sluzbe 6x tedensko vse katastrofalno pocasi premika. Pa vendar, sem si rekel da si ta oldie to zasluzi, pa tudi forum bo bolj bogat za eno redkost =). Za namecek se bom pa morda pocutil obvezanega objavit kak update, tako da se bom moral veckrat lotil avta

Skratka zgodba je taka, kolega je lani privlekel avto iz gorice, z namenom preprodaje in nekaj zasluzit. Seveda zato meni nakup ni disal, pa se zadeva ni niti prdnila ko sva poskusala zalaufat... Enostavna racunica, prevec denarja in prevec dela, pa tako je hud

Nekaj tehnicnih podatkov: motor 1.4 turbo, enak kot kasneje v R5gtt, originalno 105ks, cca 900kg...
Oprema: Elektro sipe, centralno dalinjsko, potovalni racunalnik, meglenke, sportni sedezi

Nacrti: Najprej organizirat brlog za preko zime. Potem porihtat podvozje v nekaj voznega, obnovit zavore, postimat elektriko in notranjost. Spomladi registracija in upajmo vesela sezona. Potem pa ce bo dala dovolj od sebe, bo na vrsti se klepar (upam da bo koncno en avto res prisel do tja

No in se nekaj fotk:

Tudi 9x16 gredo gor

Malo bolj primeren setup, ampak taka komedija enostavno ne more bit...

To je pa ze bols

To je pa vse zaenkrat,
Lp