Opelpower wrote:Pa ja ne boš " Frauen-Porsche " nabavu
944 je že bolš

Zdej zihr ne, k si mi kompleks nabil.

Če si že ti s Corso A sumljiv, kaj bi biu šele jz z 924...
Ja, 944 je boljš narejen avto in tud velik bolj cenjen, je pa še zmeri grd in podhranjen za moj okus, ampak to se da zrihtat.

Ta 924 mi je pa hud, ker je skor nov oldschool avto.

Sam ne bi pa rad, da pustim avto na parkingu in mam cifro tipa zataknjeno za brisalcem, ko pridm nazaj.
Fuego wrote:Zdravo!
Nisem racunal da bo moja prva objava med oglasi, ampak kaj hocemo kar je treba je treba.
Ko si ravno omenjal da bi rad nekaj posebnega in med predlogi nisem nic takega opazil... Ti ponujam enega Francoza, pa ce nic drugega je ekskluziva. Ceprav moras vedeti da se za tabo ne bo nihce obracal, niti ne bo zavistnih pogledov. Stealth mode. Da "skrajsam", Renault Safrane Biturbo Baccara Quadra. Ce ne poznas zadeve, stric Google ve vse. Btw avto ni pali vozi, ce bi te slucajno zanimalo, bi bilo najbolje da se dogovoriva za ogled. Dal bi ga za 2 tisocaka, verjetno najceneje na spletu za celega.
Prodal bi samo zato, ker zaradi sluzbe nimam casa na pretek in ne vem vec kdaj bi mi lahko uspelo zrihtat ta avto. Vsako leto mi ga je bolj hudo gledat pod toplarjem..
Lp
To ni avto zame, pa še premlad je, ampak za avto s 3.0 V6 biturbo iz A610, razvit v sodelovanju s Hartgejem in Irmscherjem, z AWD in samo dobrih 800 narejenih, ne morm rečt, da me ne zanima. Povej kaj več, kakšna slika bi bla zlo dobrodošla, pa kontakt.
pero27 wrote:merđotaaaaaa!
za ta dnar je to huuudo veliko avta, pa tud v sloveniji jih verejtno lahko prešteješ na prste svojega telesa
je pa verjetno precej elektronike za rihtat, ko kej crkne
aja sam avtomatika pa menda neboš jemal ali?
Merdjo je opcija, ampak zaenkrat ni med favoriti, nisem še takšnga našu. Iščem AMG Hammerja, to je Meca zame.

Sigurno raj ročnega.