Opelpower wrote:Ene 8J feltne nuca ... sem že pozabil kakšen srotek je C kadett na original platiščih

ja feltne so na lagerju in sicer originalne poširjene na cca 7 col, so pa črne s krom centerkapo in krom obročem.
pa te so od cliota feltne ne od kadetta

haha
uglavnem napredek na projektu, kadett se je s svojimi rohnečimi konjiči pognal čez klanec navzgor, kjer je počakal na avtovleko, ki ga je odpeljala k avspuff majstru, kjer bo dobil lep nov svetleč avspuh (c c c c... ratlook pa svetleče... c c c )
uglavnem nenagradna vprašanja!
vprašanje 1:
kateri del mehanizma vrat je potrenbno kresniti če se vrata ko se odklenejo ne odprejo - bolj podrobno: vzvod za odpiranje vrat se ne pomakne pod listič ki odpne hakelj za tisto bunkico na B stebričku...
vprašanje 2:
od W123 fedrov je bilo že kar nekaj povedano... očitno ne dovolj, ker zadnjič ko sem šel v trgovino mi je tip rekel: Od katerega modela pa? in mi je naštel ene tri modele MB-jev ki imajo oznako w123... kateri model?
vprašanje 3:
w123 / 2 je za spredaj, kaj pa za zadaj? a samo pobereš en ali dva obroča iz originalnih vzmeti? kaj se splača za poceni varianto? koniji pridejo na vrsto kasneje.
hvala in LN