poštnino mi je prodajalec zaračunal 156.32 funtov, čeprav sem pol naknadno zvedel, da bi lahko preko interevrope zadevo lahko dobil še ceneje za okoli 120-140 eur.
Splača je tako relativna beseda. Pri nas so te zadeve kar redke, gor jih je pa veliko in veliko več izbire.
Mini 1000

Re: Mini 1000
Hardtop gokart, huda igrača.
Kakšni so bli pa kej časi na TA?
Čakam, da bo tud bavarska zver dost stara za predstavitev na tem forumu, me zanima kej več

Čakam, da bo tud bavarska zver dost stara za predstavitev na tem forumu, me zanima kej več

Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.

Zaenkrat sem bil samo enkrat na TA in to še z 1.0 motorjem. Najboljši čas je bil minuto in dve sekunde ampak sem siguren, da bo naslednjič veliko bolje.
Privič zato, ker sem dobil nekaj izkušenj pri vožnji na čas na Racelandu(prej sem po njej samo driftal in se nisem ubadal s časom) in drugič ker je nekaj konjev več pod pokrovom.
Privič zato, ker sem dobil nekaj izkušenj pri vožnji na čas na Racelandu(prej sem po njej samo driftal in se nisem ubadal s časom) in drugič ker je nekaj konjev več pod pokrovom.

Spet smo se mal igral. Končno lahko tudi na avtocesti slišim musko iz radia