PS..sem resen kupec če obupaš, pridem še danes, 150 na roko pa odpelem

vsi smo bili enkrat na HotWheels mahnjeni aneL4UK0 wrote:Jao, žalostno, ampak mene ta zgodba počasi spominja na TomLigna in njegovga kadetta 2.0 turbo 4×4....
...ki je končal kot z valarčkom pobarvan 1.2N...in od takrat prevozil 0 km...
Super ti je uspelo zalavfat, kako si urihtal hladilnik?TomLooway wrote:vsi smo bili enkrat na HotWheels mahnjeni aneL4UK0 wrote:Jao, žalostno, ampak mene ta zgodba počasi spominja na TomLigna in njegovga kadetta 2.0 turbo 4×4....
ja 4x4 sem opustil 2.0T tudi (ko sem videl papijevo delo sem videl da nimam šanse), trenutno je v avtu malce navit 1.3s (75km+) od Samo_P, je včeraj lepo zapredel, ta teden gre na izdelavo avspuha in smo končali (itaq...)
drugače pa ni z valarčkom ampak s pištoloin je prevozil cca 5 km
na avtovleki pa 100
za tega cupeja pa upam da bo original, ker je že v osnovi lep avto.
narobe obrnjensamo p wrote:Super ti je uspelo zalavfat, kako si urihtal hladilnik?TomLooway wrote:vsi smo bili enkrat na HotWheels mahnjeni aneL4UK0 wrote:Jao, žalostno, ampak mene ta zgodba počasi spominja na TomLigna in njegovga kadetta 2.0 turbo 4×4....
ja 4x4 sem opustil 2.0T tudi (ko sem videl papijevo delo sem videl da nimam šanse), trenutno je v avtu malce navit 1.3s (75km+) od Samo_P, je včeraj lepo zapredel, ta teden gre na izdelavo avspuha in smo končali (itaq...)
drugače pa ni z valarčkom ampak s pištoloin je prevozil cca 5 km
na avtovleki pa 100
za tega cupeja pa upam da bo original, ker je že v osnovi lep avto.