kako naj začnem... že preden sem imel izpit je sem garažo polnil z BMW-jem (525i e28, e34 535i,524td, en kp e30k in konc koncev nazadnje cormovo e21). Moram rečt da sem zadnje čase malo zašel iz BMW vod, saj je v lasti polek 1200c NSU Princa

tudi 244 d6 Volvo

Še vedno pa se mi je kovcalo po bemflu, zato sem poklical številko gospoda pri katerem sem ga že 3 leta nazaj gledal a ga takrat nisem vzel, na srečo me je avto počakal:

avto je od 2008 stal pod nadstreškom in se je kar pošteno nabral prahu...

Na poti domov se je pokazalo sonce...

Zadeva je 315ka z dvojnim solex uplinjačem, sedi na nekih X športnih nastavljivih uzmeteh (btw superca),karoserijsko je polek zadnjega levega boka(popravljan šalabajzersko) zelo zdrava. Na števcu jih ima 200.000 in so realni saj je gospod drugi lastnik kupil ga je pa od soseda.. Notranjost je obupno obarvana, katero mislim uredit v kratkem času..

pomik stekel funkcijonira in seveda ni original, obratomer je za 4cyl in potrebuje osvežitve in seveda potrgat dol te nalepke(bmw znak naprintan), sedeži so iz neke toyote ampak so kar prijetni in niti ne pretirani...Zadnje šipe so tonirane in vpisane v homologacijo prav tako: Borbet A 7,5J in zadaj 9J 16", narejeni so distančniki, zadeva bo u kratkem gor k pride moj mehankar z morja

Na avto čaka še komplet swap na 323, podvozje, vizualne stvari, kar je štroma, dif šperca...