Bmw e30 318i 1987

Re: Bmw e30 318i 1987
Leti precej dobro, sledi mojemu rahlo natunanemu M10B20 kjub manjši teži bp, v ovinkih pa ima E30 itak boljše podvozje...
Alpinas were always posh hot rods!

Jap, bil soboto in nedeljo v portorožustrider87 wrote:V nedeljo viden v Portorožu![]()

Hja, avto se pelje povsem solidno z tem motorjem, sicer ga moraš zavrtet na ene 4k rpm da pričara nasmeh na obrazu...če pa bi hotel, da bi res letel, bi bil potreben svap na m20b25.majkl wrote:Kako si zadovoljen z 1.8i motorjem? Kak kaj to "leti"?
Sem pa zelo zadovoljen kar se porabe tiče, po mestu nekje med 8 in 9,ta vikend ko sem šel na morje, pa sem z 30imi litri 100tke iz Omw-ja naredil 400km(seveda stara cesta) pa nisem peljal počasi(precej prehitevanja, predvsem ko sem šel proti obali)...sicer pa če se vidmo na kakem zboru, lahko sam vidiš "kolk to leti"

Blaž morava probat, če ti še lahko sledim, zdej ko maš naštelan predvžigFR Wolf wrote:Leti precej dobro, sledi mojemu rahlo natunanemu M10B20 kjub manjši teži bp, v ovinkih pa ima E30 itak boljše podvozje...

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Za mano si se prpelo, ampak pozneje ko sem videl avto od strani sem skužo ke si ti..
ampak nisn bil z oldijem, tak da se vnda neje spomniš kakiga golfa črnega.. 

Uh, črnega golfa, se pa res ne spomnimstrider87 wrote:Za mano si se prpelo, ampak pozneje ko sem videl avto od strani sem skužo ke si ti..ampak nisn bil z oldijem, tak da se vnda neje spomniš kakiga golfa črnega..

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
ja saj, preveč jih je.. Pridem z kadettom na morje konc mescaDulE30 wrote:Uh, črnega golfa, se pa res ne spomnimstrider87 wrote:Za mano si se prpelo, ampak pozneje ko sem videl avto od strani sem skužo ke si ti..ampak nisn bil z oldijem, tak da se vnda neje spomniš kakiga golfa črnega..
drugič moraš z kadetom pridet, da boš bolj opazen

strider87 wrote:ja saj, preveč jih je.. Pridem z kadettom na morje konc mescaDulE30 wrote:Uh, črnega golfa, se pa res ne spomnimstrider87 wrote:Za mano si se prpelo, ampak pozneje ko sem videl avto od strani sem skužo ke si ti..ampak nisn bil z oldijem, tak da se vnda neje spomniš kakiga golfa črnega..
drugič moraš z kadetom pridet, da boš bolj opazen
![]()

Imaš OK odmično, ali standard pobrano? Pri mojem se v 2. ne pozna še toliko, v 3. in 4. pa ga na 5k rpm zamori in se noče več vrtit.
Poraba se tud pri men giblje okol 8l, na lepe ralacije pa dobrih 7. Ni glih za hvalit se, v te avte najbolj paše IS, kuri manj in gre precej boljš
Poraba se tud pri men giblje okol 8l, na lepe ralacije pa dobrih 7. Ni glih za hvalit se, v te avte najbolj paše IS, kuri manj in gre precej boljš

Pri meni je odmična ok, na e30 vožnjah me celo sprašujejo če mam is-a notkmetek wrote:Imaš OK odmično, ali standard pobrano? Pri mojem se v 2. ne pozna še toliko, v 3. in 4. pa ga na 5k rpm zamori in se noče več vrtit.

Is je v bistvu nekak najboljši kompromis, med močjo in porabo, če bi iskal motor za daily-ja bi blo to to, sicer pa sam osebno bi imel najraje not m20b25

Update za katerega bi želel, da ga nikoli nebi bilo
Večina vas je sicer že videla pa vseeno, tud te stvari morajo bit v "dnevniku"

Sej vem baksus sm

Večina vas je sicer že videla pa vseeno, tud te stvari morajo bit v "dnevniku"

Sej vem baksus sm