Lancia Beta Spyder

Re: LANCIA BETA SPYDER
Slike so stare približno 2 meseca. Avtoje pa trenutno v šprickitu
.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
zelo estetsko zadnje vzmetenje - most, kr ležal bi spodej pa gledal
btw; nikol si nebi mislil, da ma tak avto pogon na sprednja kolesa

btw; nikol si nebi mislil, da ma tak avto pogon na sprednja kolesa

Prejšnji teden sem dobil Lancio iz stilske preobrazbe, katera je v živo lepša kot na fotkah.

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
No to pa zdaj zgleda kot avto 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
rosso corsa
lepa bo!

lepa bo!
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Original barve so bile za Beto spyder sledeče barve: siva, bela , rdeče- oranžna...... da ne naštevam v nedogled sem spodaj prilepil link barvne lestvice za ta letnik (pri Italjanih ni 100% , ker sem že videl v tistih barvah kot je bila berlina ali pa Monte carlo).
http://www.lancia-beta.de/grund/lack2.jpg
Tukaj je barvna lestvica za letnik 1975. Žal sem se odločil za malenkost drugačni odtenek.
LP Tomzy
http://www.lancia-beta.de/grund/lack2.jpg
Tukaj je barvna lestvica za letnik 1975. Žal sem se odločil za malenkost drugačni odtenek.

LP Tomzy

Lepo ji bo sedel ta odtenek 

V tem času se je malo dodalo na Beto. Napeljana je elektro inštalacija, nove gumirane obrobe za vrata so tudi prispele, sedaj pa zopet v akcijo na Ebay za dele drugače pa tudi vas člane naprošam da mi pomagate, če veste, če ima kdo kakšne dele na zalogi.....
LP Tomzy

LP Tomzy

Rabim mehanizem - kateri je povezan z ključavnico pri zadnji haubi.
Kako bi vi rešili težavo: Menjalna ročica je povezana z drogom kateri potuje nad podnom vozila skozi požarno steno. Tam bi morala biti manšeta, da zatesni, katere pa žal nimam. Na netu sem visel 24 ur pa nikjer ne najdem, da bi kdo to prodajal. Oznaka te manšete je 82321748 protezione albero/ dust guard.
Fantje SOS.....
LP Tomzy
Kako bi vi rešili težavo: Menjalna ročica je povezana z drogom kateri potuje nad podnom vozila skozi požarno steno. Tam bi morala biti manšeta, da zatesni, katere pa žal nimam. Na netu sem visel 24 ur pa nikjer ne najdem, da bi kdo to prodajal. Oznaka te manšete je 82321748 protezione albero/ dust guard.
Fantje SOS.....

LP Tomzy