Oldschool-slo PISTON CUP #6

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Re: Oldschool-slo PISTON CUP #6
Ja z bi bil ful za varjanto da se tam spi... Sam ne vem če sploh gremo glede na vremensko napoved :/

Zaenkrat je samo na stajerskem dez napovedanpapi wrote:Ja z bi bil ful za varjanto da se tam spi... Sam ne vem če sploh gremo glede na vremensko napoved :/

Powered by M.K.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Pol pa pune bombedennis18 wrote:Zaenkrat je samo na stajerskem dez napovedanpapi wrote:Ja z bi bil ful za varjanto da se tam spi... Sam ne vem če sploh gremo glede na vremensko napoved :/

Pa kje gledate napoved? Pri ARSO napovedujejo dopoldanske nevihte na JZ države in kako malenkost v notranjosti...pop. naj bi se začelo jasniti...iz vzhoda.
Vreme bo...pa glejte da si zrihtate dobre gume...da ne bo izgovorov kot vedno
Vreme bo...pa glejte da si zrihtate dobre gume...da ne bo izgovorov kot vedno

če smo že pri napovedih... jst napovedujem, da bo OP hitrejši od drugo uvrščenega za debelo sekundo 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Evo, jst sm prijavljen, pa spalko bom s sabo uzel. Namest še enga kompleta gum pa zgleda hladilno torbo s pivaki, pa na bencinski ciljam na žar za enkratno uporabo, bmk 

- papi
Prijavljen, me pa čaka še veliko dela :/L4UK0 wrote:Evo, jst sm prijavljen, pa spalko bom s sabo uzel. Namest še enga kompleta gum pa zgleda hladilno torbo s pivaki, pa na bencinski ciljam na žar za enkratno uporabo, bmk
Jaz se s prtljago pridružujem Laukotu

Začnete že ob štirih? Grem ravno na eno srečanje tam skoraj mimo, bi se po poti vas oglasil pogledat. Sicer brez kroga po pisti, le kot glodalec.

Super bo! Gleda spanja bom pa še videl, ker grem naslednji dan na morje. Zdele si grem še gume zrihtat, v petk pa gas! Kdaj približno bi štartali? Pa iz kje?
LP
LP

- papi
Fantje so na poti na poti v Krško tako da bom jaz podal prve info...
Meni je crknila 3 leta stara benz pumpa na kadettu "boca" tako da sem ostal doma
Ostali so malo oklevali saj je v LJ deževalo, potem pa so vseeno krenili.
v pričakovanju na fotke...
Meni je crknila 3 leta stara benz pumpa na kadettu "boca" tako da sem ostal doma

Ostali so malo oklevali saj je v LJ deževalo, potem pa so vseeno krenili.
v pričakovanju na fotke...