Opel Kadett C 1.2N (1979) - Vojko on the road again

Re: Opel Kadett C 1.2N (1979) - Vojko on the road again
Lepo pedenaš ti te detajlčke
morda se pa v soboto celo vidimo...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
če maš akril barvo je najboljši produkt tole :
PoorBoys Nattys Carnauba Paste Wax
jst s tem rešujem mojega bledobarvneža vsak mesec.
PoorBoys Nattys Carnauba Paste Wax
jst s tem rešujem mojega bledobarvneža vsak mesec.

lakše se diše pravjo pri bronhiju, in se je kupl tale krom filterček za par 10€

zvok (bom probu kmal uploudat before/after) in izgled sta vrhunska, tko da priporočam

pa še ena sa strane

zvok (bom probu kmal uploudat before/after) in izgled sta vrhunska, tko da priporočam

pa še ena sa strane

Kje si to nabavil?ZiZa wrote:lakše se diše pravjo pri bronhiju, in se je kupl tale krom filterček za par 10€
zvok (bom probu kmal uploudat before/after) in izgled sta vrhunska, tko da priporočam![]()
pa še ena sa strane
Powered by M.K.

-
- Avtomobil: MB 230.6 71' MB 200D 88' MB 300TE 91'
Nabavla sva na http://www.splendidparts.de
Majo velik cukrov, pa ene stvari sploh niso drage. Tale filter pa res nardi zvok, pa vsaj 10 konjev dobiš od vsega tega kroma
Je pa po mojih današnjih izračunih po poti Ljubljana - Vrtojba - ganjat se po pisti par krogov - Ljubljana, poraba precej nižja kot prej. Sem glih jamral kok mi požre, zdej je blo pa 6,75, kar je precej manj kot prej.
Majo velik cukrov, pa ene stvari sploh niso drage. Tale filter pa res nardi zvok, pa vsaj 10 konjev dobiš od vsega tega kroma

Je pa po mojih današnjih izračunih po poti Ljubljana - Vrtojba - ganjat se po pisti par krogov - Ljubljana, poraba precej nižja kot prej. Sem glih jamral kok mi požre, zdej je blo pa 6,75, kar je precej manj kot prej.

Ta filter zgleda enak kot tisti ki smo jih tlačli na enojne solexe pri hroščih. Če si ga kdo želi mu ga podarim. Po drugi strani se pa čimprej spametujte pa idite na posamezna grla 

ja zvok je k da bi bil na trobenticah, pa se mi zdi da se lepš vrti v obrate... možn da je placebo efekt, ampak glavn je da smo otroc veseli 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
ZiZa wrote:ja zvok je k da bi bil na trobenticah, pa se mi zdi da se lepš vrti v obrate... možn da je placebo efekt, ampak glavn je da smo otroc veseli
S tem zadnjim stavkom se čisto strinjam