Se popolnoma strinjam!grega983 wrote:Brez zamere ampak na trenutke deluješ kot denarja potrebna pocestnica ki bi vse prodala za cekin ali dva. Nabavi si nekaj za dušo pa ves krš prodaj ali pa se vzami vroke pa vsaj nekaj zrihtaj da bo zgledalo nekako
Fičo replika Abarth TC

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Fičo replika Abarth TC

Grega brez skrbi se bo avto zrihtal spomladi saj trenutno kar pridno naberam dele, ki jih še rabim.
Če mi rata tega prodat za pametne € grem spet na Hrvaško po drugega, ki je že dosti več seštiman kot je moj drugače bom pač zrihtal tega.
Če mi rata tega prodat za pametne € grem spet na Hrvaško po drugega, ki je že dosti več seštiman kot je moj drugače bom pač zrihtal tega.
Lahko je hitro voziti, težje je hitro ustaviti.
Plin za kuhanje, nafta za ogrevanje, bencin za avtomobile

Evo Grega deli se pridno nabirajo, da te ne bo zaskrbelo, da bi ga prodal
Kupljena 13 col platišča iz Srbije.........

Pred kratkim dobil še drugi sedež, ki pa je že temeljito očiščen

Uglavnem začela se je nabirati vsa potrebna roba za sesatavo avtomobila da bo čim prej pripravljen na certifikat in homologacijo........

Uglavnem začela se je nabirati vsa potrebna roba za sesatavo avtomobila da bo čim prej pripravljen na certifikat in homologacijo........

V zadnjem časiu je bilo že kar nekaj narejenega na avtu......
Menjava zadnjih ležajev

in ker imata Zastava in Fiat različne navoje je bilo treba narediti nove vijake za pritrditev zavornih cevi na klešče

Malenkost je bilo treba podrejati tudi pesto saj tudi diski niso pasali lepo gor

In kot zakleto je bilo treba narediti tudi vijake za pritrditev nosilca čeljusti

Potem je pa stvar stekla normalno

Dokončala se je pa tudi armatura, ki pa še čaka vgradnjo

Menjava zadnjih ležajev

in ker imata Zastava in Fiat različne navoje je bilo treba narediti nove vijake za pritrditev zavornih cevi na klešče

Malenkost je bilo treba podrejati tudi pesto saj tudi diski niso pasali lepo gor

In kot zakleto je bilo treba narediti tudi vijake za pritrditev nosilca čeljusti

Potem je pa stvar stekla normalno

Dokončala se je pa tudi armatura, ki pa še čaka vgradnjo

Števci so izredno lepi in bodo lepo pasali v avto. Drugače pa lepo napreduješ.
1986 - Manta B, Megasquirt 2, ITB, Schrick Cams...
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine
2005 - Vectra GTS V6
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine

2005 - Vectra GTS V6

Števci in felge so prva liga!
Sem pregledal nazaj po temi, pa nisem nikjer zasledil kaj o motorju! A je stock al je kaj oplemeniten??

Sem pregledal nazaj po temi, pa nisem nikjer zasledil kaj o motorju! A je stock al je kaj oplemeniten??

Moped je od Autobianci Elite in uplinjač je Dvojni od Fiat sport cope. Tako da naj bi imel nekje 50 koničkov

-
- Avtomobil: ascona a 73god. manta A 73god. ascona B 77god.
Koli ih je tako lepo srediolancia hf wrote:Evo Grega deli se pridno nabirajo, da te ne bo zaskrbelo, da bi ga prodal![]()
![]()

ascona75 wrote: Koli ih je tako lepo sredio

Slučajno sem na drugem forumu našel tole, da ne bo več problemov s prirobnicam, ker ne mislim kje sredi ceste ostati

Tole je zdaj ostalo viška

In kot ponavadi je že praksa, da ne gre skupaj kot je treba brez manjše dodelave saj je kos kjer so ripne pre dolg in matica ne stisne zgloba do puše. Tako da bo treba pušo podaljšati za 7mm

Tole je zdaj ostalo viška

In kot ponavadi je že praksa, da ne gre skupaj kot je treba brez manjše dodelave saj je kos kjer so ripne pre dolg in matica ne stisne zgloba do puše. Tako da bo treba pušo podaljšati za 7mm