Bimmer 315

Re: Bimmer 315
Simpatično, zdej pa znižat 

Se strinjam. Nižanje bo moralo počakat do konca sezone, tako da bom čez zimo zamnjal zavore, podvozje in povaril vse kar je potrebno popravit.
Drugo leto pa mogoče kake felne v večjih dimenzijah...
Drugo leto pa mogoče kake felne v večjih dimenzijah...
LP Miha

Danes sem zamenjal vse štiti zvočnike, tako da sedaj prav spodobno igra.

Včeraj pa končno prodal hrošča, tak da je BMW dobil prostor v garaži in se lahko začnejo razni posegi

Naslednji teden imam plan naročit Bilsteine B8 in pa vzmeti, kjer se še pa odločam... Če imam kdo kakšen pametne predloge glede podvozja bom vesel.

Včeraj pa končno prodal hrošča, tak da je BMW dobil prostor v garaži in se lahko začnejo razni posegi

Naslednji teden imam plan naročit Bilsteine B8 in pa vzmeti, kjer se še pa odločam... Če imam kdo kakšen pametne predloge glede podvozja bom vesel.
LP Miha

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
kaj pa če vzameš celi njihov kit ..mislim da grejo B12-B16 ..kot mortiči B4-B8 ..če se ne motim imajo eibache gor
Drgač tudi kakšen H&R se mi ne zdi slab ..to kombinacijo sem si jaz za manto vzel
Drgač tudi kakšen H&R se mi ne zdi slab ..to kombinacijo sem si jaz za manto vzel
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...