Opel Kadett C TURBO

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Opel Kadett C 2.0 16V
power/weight maš hud, tak da kej več bi blo že problem na asvalt spravit (no lahk bi si kej več kot te podložke od 13 col kupu) 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Ja Croma ne ga srat, sem prej imel 14col pa so me vsi j.... da je preveliko.croma_man wrote:power/weight maš hud, tak da kej več bi blo že problem na asvalt spravit (no lahk bi si kej več kot te podložke od 13 col kupu)
Sem moral kupit 13col ATSke da mi dajo zdej mir

Je pa avto veliko bolj "živčen" s temi kolesi, sedaj imam vse štiri gume širine 195.
Prej sem imel zadaj 225 pa ni blo šans da si ga pošrek spravu.... no, gustiju bi verjetno uspelo

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
gustlnu gre še nakupovalni voziček počez
men je sicer pošrek super fino fajn, sam ko se ti to nardi pr 150+ ni več super fino fajn, zato pa iščem čimveč gripa k ne delajo pampers k moji velikosti

men je sicer pošrek super fino fajn, sam ko se ti to nardi pr 150+ ni več super fino fajn, zato pa iščem čimveč gripa k ne delajo pampers k moji velikosti

@Croma: Tosama pa. 

Eno vprašanje; na kak način zajema VDO števec podatke, da pravilno kaže?
Drugače maš pa zajeban avto
Drugače maš pa zajeban avto

LP Miha

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
hvala 
Ja tako morem povedat glede števcev, ta mali 4 delajo kar dobro....
Obratomer dela za en k..... ker zaostaja za ene 4 sekunde!
Merilec hitrosti pa morem še posebej pohvalit, ker dela pa res vrhunsko. Z dodatnimi tipkami spreminjaš
en koeficient s katerim SW množi število signalov dobljenih od senzorja... Tako lahko ob vsaki menjavi pnevmatik, diff-a ali pa menjalnika ponovno nastaviš števec
Dela pa tako, da moraš na menjalnik namontirat en senzor ki daje inpulze....

Ja tako morem povedat glede števcev, ta mali 4 delajo kar dobro....
Obratomer dela za en k..... ker zaostaja za ene 4 sekunde!
Merilec hitrosti pa morem še posebej pohvalit, ker dela pa res vrhunsko. Z dodatnimi tipkami spreminjaš
en koeficient s katerim SW množi število signalov dobljenih od senzorja... Tako lahko ob vsaki menjavi pnevmatik, diff-a ali pa menjalnika ponovno nastaviš števec

Kje so zdej te slike?