Opel Manta B400 - Homologation car

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Opel Manta B 400
Saj ali je imel še kateri drug opel teh let pesta/feltne na 5 vijakov? Drugače ti pa vse te stvari v vargalantu obnovijo...edino kvaliteta obnove je vprašljiva - meni so se gumice na končnikih že potrgale 

Da kvaliteta na Vrhniki je vprašljiva...
Mislim da je v Horjulu boljše...
lp
Mislim da je v Horjulu boljše...
lp

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Senator/monza je imel 5 vijakov ( 5x120)L4UK0 wrote:Saj ali je imel še kateri drug opel teh let pesta/feltne na 5 vijakov?
A Prekom je isto kot Vargalant ?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Senator/monza/commodore imajo 5x120 ja.DS71 wrote:Senator/monza je imel 5 vijakov ( 5x120)L4UK0 wrote:Saj ali je imel še kateri drug opel teh let pesta/feltne na 5 vijakov?
A Prekom je isto kot Vargalant ?
Ma včasih je blo oboje Vargalant, zdej so se pa v Horjulu preimenovali. Sta pa brata z enako dejavnostjo, le na drugih lokacijah...
lp

- DS71
deli speskani in pobarvani z epoksi temeljno

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- DS71
vijaki,matice ter ostali drobiž pripravljen za cinkanje

novi diski

nove puše

nove ploščice,montažni set,končniki volanske spone

vijaki in gumice stabilizatorja

nove vzmeti katere sem prebarval na rumeno

novi diski

nove puše

nove ploščice,montažni set,končniki volanske spone

vijaki in gumice stabilizatorja

nove vzmeti katere sem prebarval na rumeno

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
V nulo ej 
Kdaj boš kakšen vikend fraj, bi res rad prišel v živo pogledat...enkrat začetek oktobra?

Kdaj boš kakšen vikend fraj, bi res rad prišel v živo pogledat...enkrat začetek oktobra?

- DS71
pridi ti rajši na pivo .. kaj ti čm te gole kose kazat
Skori vsak vikend sem tam..sam prej za zihr kej zvrcni.Če nimaš številke jo ima ostala ekipa. Če boste bluzili po krasu imam delavnico na drugi strani vremščice-torej zelo blizu divače (če greš po pravih poteh)

Skori vsak vikend sem tam..sam prej za zihr kej zvrcni.Če nimaš številke jo ima ostala ekipa. Če boste bluzili po krasu imam delavnico na drugi strani vremščice-torej zelo blizu divače (če greš po pravih poteh)

- DS71
ta vikend sem imel experiment odstranjevanja rje z citronsko kislino ..koncentrat je bil približno 5% . Žal pa nisem slikal pest prej ko sem jih potopil- si pa lahko predstavljate kakšna so stara zarjavela pesta
na začetku je zgledalo takole ..naj van ne moti zgornja stran ki je bila počiščena na stružnici ..ta glavno se je skrivalo spodaj

tako pa je zgledalo po približno 24-tih urah

rezultat pa takole ..zanimivo da je počistilo tudi ves garež od zavornih ploščic

kot zanimivost pa tole ..leva matica je bila v raztopini vsega slabe 3 ure

na začetku je zgledalo takole ..naj van ne moti zgornja stran ki je bila počiščena na stružnici ..ta glavno se je skrivalo spodaj

tako pa je zgledalo po približno 24-tih urah

rezultat pa takole ..zanimivo da je počistilo tudi ves garež od zavornih ploščic

kot zanimivost pa tole ..leva matica je bila v raztopini vsega slabe 3 ure

Zgleda fajn... še malo ferosana in pol barva čez 
kje si pa staknil citronsko kislino? koliko dinarjev?

kje si pa staknil citronsko kislino? koliko dinarjev?
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!