Bimmer 315

Re: Bimmer 315
Tu še nisem 100% kaj bom, za sprednje čeljusti se menda dobijo "poširitve", da pašejo hlajeni diski. Verjeto pa ostanejo spredaj zaenkrat take kot so, zadaj bodo diski bolj iz prepričanja/šminke kot pa kar koli druga.
BTW menda ima zavorni sistem pri glavnem zavornem cilindru en ventil za zadne bobne, ki bi naj ohranjal tlak v zadnjem sistemu in naj ne bi bil zaželjen pri diskih zadaj. Ima kdo kaj izkušenj, če moram to odstranit?
BTW menda ima zavorni sistem pri glavnem zavornem cilindru en ventil za zadne bobne, ki bi naj ohranjal tlak v zadnjem sistemu in naj ne bi bil zaželjen pri diskih zadaj. Ima kdo kaj izkušenj, če moram to odstranit?
LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
v mojem nema ventila
drugače pa so 323ke mele serijsko poširjene čeljusti z temi distančniki (niso šli druge čeljusti delat)
edina razlika med čeljustmi za hlajene in nehlajene je en distančnik in 2 gumasta tesnila na čeljust
drugače pa so 323ke mele serijsko poširjene čeljusti z temi distančniki (niso šli druge čeljusti delat)
edina razlika med čeljustmi za hlajene in nehlajene je en distančnik in 2 gumasta tesnila na čeljust

Lonec bo očitno treba menjat

in pa ena bolj vzpodbudna

Bom ga pa verjetno dal v črno usnje s kakimi "športnimi" šivi...

in pa ena bolj vzpodbudna

Bom ga pa verjetno dal v črno usnje s kakimi "športnimi" šivi...
LP Miha

Super izbira volana za e21
lonc pa mislim da je meni ostal, točno tak kot ga imaš ti sedaj, če te zanima, ne bo drag 
Šivi na volanu, bi za moje oko pasali v beli, bi blo skladno s sedeži...

Šivi na volanu, bi za moje oko pasali v beli, bi blo skladno s sedeži...

Velja imaš zs ...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
jst mam isti volan že pripravljen za preoblečit, če je tvoj nepoškodovan in se guma ne suče na volanu ti dam neki dinarčkov pa menjava volane?

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
vozimo se za opli, ne ostane nam drugegaL4UK0 wrote:A vam avti nikamor ne grejo pa navijate gas na volanu![]()

Sicer moj tudi ni ravno biser, zato je v planu oblačenje v usnje, lahko pa se zmenimo pa pogledaš...croma_man wrote:jst mam isti volan že pripravljen za preoblečit, če je tvoj nepoškodovan in se guma ne suče na volanu ti dam neki dinarčkov pa menjava volane?

LP Miha