mercedes w108 250s

mercedes w108 250s
Že lani tak čas sem šel gledat črn mb250s ki je na avtonetu v okolici domžal vendar se potem nisem odločil za nakup je bila cena glede na stanje vozila previsoka lastnik pa nepopustliv...pa me zanima a je kdo od vas tudi že bil tam avto je pa že leta na netu pa mnenje o vozilu lp

Re: mercedes w108 250s
A ni šel nobeden pogledat avta razen mene saj na slikah zgleda velik bolš?

Tole ima pa od moje sosed. Šele zdajle opazil, da ga prodaja. Naprej je bilo rečeno, da ga ima namen obnoviti.
Koliko pa ga ceni?
Koliko pa ga ceni?
Get low, no matter how

Če mislimo tega prašnega ki je na avto.net se mi zdi da je bila enkrat debata da 3500 evrov in niti evra manj. Nisem pa 100%.

Sedanji lastnik ga ne bo obnovil,je pa avto v žalostnem stanju,že pred leti je bil motor ven uzet in je v kotu garaže,hladinik in "drobiš"v prtlažniku če je vse bi videl ko bi sestavljal, prednja hauba na drugem koncu dvorišča gume prazne prašen pa tok da se zunaj ne vidi kake barve je tko da slike na netu so zelo zelo stare,jaz sem mu lani ponudil 2jurja al po malo čes pa mi je zabrusil da ga da raj sesekat....tudi prav saj je njegov

Če si res želiš w108 (je tudi meni eden boljših starih avtov nasploh) moraš gledat na mobile.de pa za tam okoli 8k kupit nekaj sorazmerno voznega z polno opreme po možnosti US import. Te tapoceni pa se pomoje na koncu tudi ne izplačajo

Kako je pa sam avto ohranjen, dobro če pozabimo, da je motor zunej (se ga vgradi nazaj), zaprašen (se ga spuca), gume se pa tudi dajo zamenjati
Sicer sem ga vedno videl iz ceste, nikoli pobližje in mi nikoli ni se zdel napačen, ker je že kar nekaj časa pod streho.

Sicer sem ga vedno videl iz ceste, nikoli pobližje in mi nikoli ni se zdel napačen, ker je že kar nekaj časa pod streho.
Get low, no matter how

Karoserija na kritičnih mestih potrebna varjenja,okoli polno bušk tudi okrasne letvice, odbijači poškodovani,zavore, podvozje potrebno obnove,motor stanje???pa sigurno kaj manka od delov deli pa za tako vozilo zelo dragi,meni je sicer ta model všeč vendar preplačat ga nisem hotel bom čakal na kako drugo priložnost če bom sploh še kaj nabavil,imam že taunusa l63,pa golf1 tko da mam teh starin že zdaj preveč lp

Pomoje si človek ne želi 108-ke rihtat ... sploh glede na cene lepih primerkov, je to totaln nesmisel.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Ni problem rihtat,samo preplačat delno razdrt avto pa tudi nima smisla,ča bi bil tak kot je na sliki na avtonetu dat 3500 je uredu,ker pa ni tako ga pa že leta prodaja