Ja..vse je plastika..no skoraj vse. Kovinski je notranji del vrat,na podnu je en tanek pleh,lok prednjega stekla,stresna prečka pa to je kar se tiče kabine povezano z eno plehnato kletko.
Torej vse ostalo je plastika-celi vidni zunanji del in koloteki. Je pa vse skupaj namontirano na eno konkretno mahindra stajla šasijo
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
še vedno smo na velikih 1500 kil ..je pa res da avto dimenzijski ni majhen ..svoje naredi debeli sloj fiberglasa,šasija,velike in neučenkovite bremze,motor ki je en velik kup litine,ogromen menjalnik..etc etc
Tako pa zgleda v bistvu vse kar je pleha na karoseriji ..t.i. "Birdcage"
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
sicer sem gledal že N oddaj kjer so corvette restavrirali, rezali boke in blatnike, dajali gor širše ali popravljali. Nisem pa tud jst vedel kako oz. kaj jo sploh skupaj drži.
Corvetta pa res ni velik avto! Pa C3 katera mislim, da je najdaljša. Sem se peljal s C3 pa se mi je zdela skromna s prostorom. C1 v kateri sem sedel je pa res stiskaška. Kljub klopi sem se komaj spravil za volan.
Glede plastike... ste že videli kakšno zrustano corvetto kje?