Jaz v glavnem uporabljam Kafka in Mack čopiče ter 1Shot barve. Učim se cca 1 leto.

Nekaj mojih izdelkov

Sem imel enak problem. Za pinstriping sem prvič slišal tam nekje sredi devetdesetih in takoj mi je bil všeč a kaj, ko pojma nisem imel kakšne čopiče in barve se uporablja in kje se vse to sploh dobi. Potem je minilo precej let, da je to tudi v evropi postalo bolj popularno in na internetu je bilo vedno več informaciji tudi o tem kaj rabiš in kje kupiti ampak je bil spet problem, kot praviš ti veliko drugih zanimanj. Pa največji problem, ker se tu v sloveniji na nikogar nisem mogel obrnit, da bi kaj vprašal ali mi pokazal in mi morda celo pustil, da sprobam zadevo... in sem kar nekaj časa odlašal s prvim naročilom "start up" paketa, ki me je mimgrede prišel preko 200eur, saj ni tako grozno velika vsota ampak vseeno veliko, če bi potem ugotovil, da mi to nikakor ne gre in mi sploh nebi bilo všeč se učiti in delati.eugene wrote:O zelo fanj da se nekdo pri nas ukvarja s tem. sam sem tudi nekaj let nazaj se zacel zanimat za to obrt samo nikako nisem prišel do tega da bi si kupu kaj materijala. preveč drugih zanimanj.