Tole je pa moja Corvette, L82
Letnik 1979
5700 ccm V8
260 KM
avtomatski menjalik
Avto je malo obnovljen, malo modificiran in veliko veselje v vožnji.

Ko sem avto nabavil ni bil ravno v perfektnem stanju. Zato sem zamenjal oz. obnovil praktično vse vitalne zadeve.DS71 wrote:mmmm![]()
Dobrodošel med nami ..zdaj vem kam se boh lahko obrnil za kak nasvetKaj imaš modificirano? Zadnji odbijač vidim da je od '78 Pace car oz zadnje '80-'83 serije
Me veseli, da se je našel avtor slik.croma_man wrote:ja hudo, pa prva pa zadnja slika sta moji
moja je letnik '80 in tudi ni lih v perfektnem stanju ..oz je še vedno v originalu ..rabi pa,kakor bi rekli Američani " need hand touch"jfk wrote:Ko sem avto nabavil ni bil ravno v perfektnem stanju. Zato sem zamenjal oz. obnovil praktično vse vitalne zadeve.DS71 wrote:mmmm![]()
Dobrodošel med nami ..zdaj vem kam se boh lahko obrnil za kak nasvetKaj imaš modificirano? Zadnji odbijač vidim da je od '78 Pace car oz zadnje '80-'83 serije
Od malo modificiranih zadev pa je sledeče :
Kompletno so zamenjane zavore ( ploščice, čeljusti, komplene cevi, celinder ) z zmogljivejšimi - race verzija
Prednji spojler - official pace car replica
Zadnji del je bil že zamenjan in je tkako imenovan SE rear spoiler in je podoben pace car izvedbi
Zamenjan intake za zrak.. motor dobi več zraka
Močnejši alternator in starter
Boljši vžigalni kabli, razdelilna tuljava, K&N filer.....
V motor še nisen posegal, ker zaenkrat dela brez problemov.