za golfa 1 dizel, kupim zgornje čalce za prednje vzmeti(lahko tudi komplet amortizerje+vzmeti)
-roko za levo stran
-glavni zavorni cilinder(če je v odličnem stanju)
K: golf 1-dele

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: K: golf 1-dele
iščeš original dele al tjunink?
za original lahk igorja uprašam.

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
orginal,nachbau-vseeno. lahko rabljenocroma_man wrote:iščeš original dele al tjunink?

- strider87
kulcroma_man wrote:poklič ga, sej se poznata
041/795-697

Zdej ko sem vse na dinos zvozil pa kupujete..
Glavni zavorni cilinder je kronični feler na enkah in bo bolje kar novga kupit, sej kopija je poceni. Diski in ploščice so z nekaj popusta okoli 40€, če boš v dilemi ali menjat ali ne.. Se pa v trgovinah dobi še večino stvari za golfa za vredu ceno.
Če boš rabil imam doma še kup plastik in šip, nekaj tesnil in gumic, letvice, tapete, zadnji most, armaturko, dele števca rumena vrata za 3vratnega, komplet puš za obnovo prestavnega mehanizma, menjalnik za dizla...Samo tega kar si napisal ne
041 555 071
Lp
Miha

Glavni zavorni cilinder je kronični feler na enkah in bo bolje kar novga kupit, sej kopija je poceni. Diski in ploščice so z nekaj popusta okoli 40€, če boš v dilemi ali menjat ali ne.. Se pa v trgovinah dobi še večino stvari za golfa za vredu ceno.

Če boš rabil imam doma še kup plastik in šip, nekaj tesnil in gumic, letvice, tapete, zadnji most, armaturko, dele števca rumena vrata za 3vratnega, komplet puš za obnovo prestavnega mehanizma, menjalnik za dizla...Samo tega kar si napisal ne

041 555 071
Lp
Miha

- strider87
hehe to je vedno takJežek wrote:Zdej ko sem vse na dinos zvozil pa kupujete..![]()
Glavni zavorni cilinder je kronični feler na enkah in bo bolje kar novga kupit, sej kopija je poceni. Diski in ploščice so z nekaj popusta okoli 40€, če boš v dilemi ali menjat ali ne.. Se pa v trgovinah dobi še večino stvari za golfa za vredu ceno.![]()
Če boš rabil imam doma še kup plastik in šip, nekaj tesnil in gumic, letvice, tapete, zadnji most, armaturko, dele števca rumena vrata za 3vratnega, komplet puš za obnovo prestavnega mehanizma, menjalnik za dizla...Samo tega kar si napisal ne![]()
041 555 071
Lp
Miha

diske in ploščice sem že menjal. Zaenkrat rabim samo te dele, ki sem jih omenil, če pa bom ke isko pa zdaj vem komu rečt.
Lp

- strider87
še vedno iščem..