Ko bo sedel na sasiji bo OKstrider87 wrote:to pa že boljše zgleda:) ampak še vedno previsok??

Ko bo sedel na sasiji bo OKstrider87 wrote:to pa že boljše zgleda:) ampak še vedno previsok??
heh. dobrodennis18 wrote:Ko bo sedel na sasiji bo OKstrider87 wrote:to pa že boljše zgleda:) ampak še vedno previsok??
Ja zadi je kolkotolko OK, spredaj pa sedi na udarni gumi (nisem se jih nic krajsal)papi wrote:Haaa, previsok![]()
Denis, ti si naš
Zdaj trenutno glisira (ko bo koncan ne bo-mi ni vscec), to je blo sestavleno samo zaradi feln (da vidim kako zgleda, ce bo kaj ostalo se potrebno postorit)DS71 wrote:a zadaj je višina kot pri OP .. on je spredaj če se ne motim krajšal tube udarnih gum
sam zdej glisira al je samo tako slikano?
Sem se odlocil da ne bo feder gorpapi wrote:Ja spredaj je treba predelat, jst mam na obeh predelano, čene kr hitro prideš do teh gumjastih omejevalcv
Denis; hja sej une fedre moreš še skrajšat.... Original bojo verjetno premehki....
Gewinde? Sam da ne boš vse skp obesu v šalco za amortizer... v tujini so se že dogajale hude pizdarije zaradi tegadennis18 wrote:Sem se odlocil da ne bo feder gorpapi wrote:Ja spredaj je treba predelat, jst mam na obeh predelano, čene kr hitro prideš do teh gumjastih omejevalcv
Denis; hja sej une fedre moreš še skrajšat.... Original bojo verjetno premehki....
Nop, niti gewinde ne...kaj se preostane?papi wrote:Gewinde? Sam da ne boš vse skp obesu v šalco za amortizer... v tujini so se že dogajale hude pizdarije zaradi tegadennis18 wrote:Sem se odlocil da ne bo feder gorpapi wrote:Ja spredaj je treba predelat, jst mam na obeh predelano, čene kr hitro prideš do teh gumjastih omejevalcv