Opel Kadett C Karavan

Re: Opel Kadett C Karavan 2.0i
Se peljema danes po Črnem Kalu navzdol, js sem nekaj gledal okoli po hribih, ko mi moja kr na enkrat reče "lej ko ma nekdo plehnat sod na strehi do avta privezan" Pogledam in vidim Papijevega karavana parkiranega za cesto s sodom na strehi! 
Avto zgleda fenomenalno

Avto zgleda fenomenalno

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Haaa, hvala!
Sam drugič se ustavi
To sm kr jezen k sam mim peljete, jao 
Sam drugič se ustavi

Sem mislo, da če bo avto dans, ko grem nazaj za cesto, se ustavim... Pa ga ni blo. Okrog 12ih sem se peljal mimo. 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
No tudi pri tej mašini se nekaj dogaja
Spet sem nekaj petljal okoli zadnjih amortizerjev in sedaj namontiral zadnje od opel omege karavan,
in zadeva špila kar dobro, najboljše do sedaj
Zamenjal sem prve luči in namontral okrogle, mučo bjene
Slika pride v priliki...
No in ker sem že na enemu kadettu popenu zaradi napake pri razvoju (verjetno so delali en petek pozno v noč),
sem tudi na temu popravil pozicijo volana in ga zravnal ter prilagodil moji višini....
Nekateri ste kometnirali da zdej ne izgleda več orginal.... sej nočem da zgleda original!!!
a ta avto izgleda original ??? 
Pomagal sem si tudi z VW deli

Kako je izpadlo vam bom še poslikal
Je pa sedaj pozicija sedenja še boljša kot v oranžnem kadettu...
Namreč volan sem najprej zravnal, nato pa ga pomaknil še za kakih 16cm nazaj
Še prej sem znižal tudi original sedež, tako da sem porezal vodila in jih strajšal za 5cm....
In kombinacija je res taprava
Veliko večji užitek je sedaj vozit ta avtomobil.....

Spet sem nekaj petljal okoli zadnjih amortizerjev in sedaj namontiral zadnje od opel omege karavan,
in zadeva špila kar dobro, najboljše do sedaj

Zamenjal sem prve luči in namontral okrogle, mučo bjene

No in ker sem že na enemu kadettu popenu zaradi napake pri razvoju (verjetno so delali en petek pozno v noč),
sem tudi na temu popravil pozicijo volana in ga zravnal ter prilagodil moji višini....
Nekateri ste kometnirali da zdej ne izgleda več orginal.... sej nočem da zgleda original!!!

Pomagal sem si tudi z VW deli

Kako je izpadlo vam bom še poslikal

Namreč volan sem najprej zravnal, nato pa ga pomaknil še za kakih 16cm nazaj

Še prej sem znižal tudi original sedež, tako da sem porezal vodila in jih strajšal za 5cm....
In kombinacija je res taprava

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Pa si kdaj razmišljal o menjavi teh oblazinjenih stolov za neke normalne sedeže ?
Pač vprašam ker vidim da se nisi rodil z dvema levima rokama in znaš marsikaj narediti
Pač vprašam ker vidim da se nisi rodil z dvema levima rokama in znaš marsikaj narediti

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

- papi
Avto uporabljam vsak dan za v službo tako, da neke športne sedeže nebi dajal noter...grega983 wrote:Pa si kdaj razmišljal o menjavi teh oblazinjenih stolov za neke normalne sedeže ?
Prej sem imel sedeže s skaja in sem jih pred kratkim zamenjal za tele ki so sedaj prav OK odkar sem jih znižal

Ne morem verjet kolko boljše se sedi samo k so znižani