No in ta ni očitno nč boljši kot sta una dva

Jaz sem pa mislil da tisti možakar prodaja dva coupeja po delih. Nisem vedel...papi wrote:Se ne strinjam, fantina prodaja dva coupeja za "projekt" na krasu za 700 EURO že dve leti
No in ta ni očitno nč boljši kot sta una dva
V Šiški_jackson_ wrote:Bo očitno treba še mal počakat pa spremljat tole coupejevsko sceno![]()
Sicer sem hotel it gledat tegale, vendar vidim, da se nima smisla vozit 200 km v eno smer... Prodajalec je sicer rekel, da je že tretjič podaljšal 5-letni certifikat starodobnika. Ni mi jasno, kaj gledajo te starodobniške organizacije, da potrdijo certifikat avtu v takem stanju(sej vem... money talks)
Kje pa ste drugi dobili vaše kadette (coupeje)? Spremljate avto.net al še kaj drugega?
Že celo leto 2013 je tako da je ogled sedaj nujen tudi za začasni 5 letni certifikat, ni več možnosti urejanja po pošti_jackson_ wrote:Kolikor vem, gre s certifikati tako, da ti najprej izdajo začasnega za 5 let, ko ni potreben ogled komisarja. Po petih letih pa ti izdajo stalnega, ki velja (mislim da) 10 let. Za ta certifikat si vozilo natančno ogleda komisar. Baje pa je v preteklosti veljala precejšnja anarhija okoli tega. Očitno je tale revež od coupeja še iz tega časa
Sicer pa: z nakupom se mi nikamor ne mudi, se bo že našel kak soliden coupe po normalni ceni. Željen model Vespe se iskal več kot eno letoSe pa seveda priporočam za kakršenkoli namig