No avto je prestal cca 300km vožnje na Prekmurje-Prlekija meet. Za vrnitev domov pa je na ptujskem polju začel malce trokirat. Do žalca se je nekako privlekel dalje pa ni šlo.
Ker sem sumil membrano tlačnega ventila, katera je cca 150$ sem se otepal tega odpirat. Danes mi je malce dopuščalo in sem razdrl tlačni ventil in filter in našel membrano celo.

Imam namreč filter/regulator znamke Fispa, model frb-11 kateri ej bil razvit za dvojne stoječe webre za Ferarri(Ferarri 330 GT je imel takšnega). Zato je tudi cena membrane tako visoka.
Nasledneje kar sem sumil je bilo tesnilo na dnu frgazerjev. Po zaztavitvi in ponovni zatesnitvi se ej izkazalo da je popustil še zandji štift katerega med obnovo nisem menjal, ker ni bilo potrebno tam očistiti kanal ker je delal bp.
Očitno je nenehno tempraturno spreminjanje na turi povzročilo, da je ta štif popustil. Namreč Vplinjači se hladijo z svežim gorivom in zrakom. Med samo vožnjo vzdržujejo temperaturo nekje 25°c, ko pa se avto ugasne, se segrejejo zaradi bližine motorne glave, ki je segreta na delovno tempraturo in slednji dosežejo temperaturo cca 60°c.