Opel Kadett C TURBO

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Re: Opel Kadett C 2.0 16V
Uuuu, sej res.. grem zdej pofotkat 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Croma; ne nimam ker je to začasna armaturka.. 
Čez zimo bom naredil tapravo s strehco.

Čez zimo bom naredil tapravo s strehco.

Ker smo se že tule začeli meniti, pa še nadaljujmo: jaz jutri (torek, 15.10.) letim na Vransko, upam da bom tam gotov tam proti 16.00, potem pa se vračam nazaj v smeri MB.pero wrote:Samo vseeno bi se lahko spet kej dobil (magar za statiko)... Milan, kar napiši, ko boš vedel za termin poti, pa probamo tako nekako uskladit? Papi?
Predlagam, da se dobimo na Crominem teritoriju in usekamo eno lokalno vožnjo.

- papi
Nalim; a to si mislu za 15ega al 26ega ?
Dennis; Hja če bo vsaj 5 avtov iz ljubljanske strani in lepo vreme pridem s tablicami od karavana
Dennis; Hja če bo vsaj 5 avtov iz ljubljanske strani in lepo vreme pridem s tablicami od karavana

15., je bila last-minute ponudba.papi wrote:Nalim; a to si mislu za 15ega al 26ega ?

Edit: Pot je padla v vodo, kličem že cel popoldan, a se mi Herr Donner ne javlja na telefon...
Edit 2: Zaenkrat kaže na petek zjutraj, kar je precej neprimerno za načrtovano nadaljevanje. Morda pa vseeno pridem na prekmursko srečanje.

danes me je peljal en krog...
not lastnik, nor avto
not lastnik, nor avto