Oldschool-slo Piston Cup No.4 13.10.2013 Ljubečna

Re: Oldschool-slo Piston Cup No.4 13.10.2013 Ljubečna
ja kako boste rekli
tako pa bo

Ne dopade se miOpelpower wrote:Koliko nas bo sedaj iz Oldschoola ... očtino bolj malo, bo treba kar še kakega sprejet mimo regelcev.
kolikor je meni znano, bosta Žiža in Maik ostala doma, Anzze-jev nastop pa tudi ni potrjen. Tako, da ne bo nič iz kadett 1.2 klase![]()
Cromodoraman, Klausie, Opelpulower in zamanjka... hja očitno bo tudi Biankina in Lanča-jugo in

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
jaz, trabi in companija prijemo samo navijat 

aja sorry..dragana tudi ...
Ja lej, ne vem ... nekaterim avti crkujejo, nekateri so zaposleni službeno, tretji bodo pa doma pajčune pasli
PS...vozila s slick gumam imajo kako opcijo ogrevanja gum? ... se odločam če bi šel s kupejcem, da se ne bi s popolnoma topim orožjem boril
, samo so michelin s9b težko za na temp. spravit 
Ja lej, ne vem ... nekaterim avti crkujejo, nekateri so zaposleni službeno, tretji bodo pa doma pajčune pasli

PS...vozila s slick gumam imajo kako opcijo ogrevanja gum? ... se odločam če bi šel s kupejcem, da se ne bi s popolnoma topim orožjem boril

Hja bo pa več golaža za nasOpelpower wrote:aja sorry..dragana tudi ...
PS...vozila s slick gumam imajo kako opcijo ogrevanja gum? ... se odločam če bi šel s kupejcem, da se ne bi s popolnoma topim orožjem boril, samo so michelin s9b težko za na temp. spravit

Am...ogrevanje? Popolnoma nemogoce zal... Ker bo guzvaaa v boksih pa tudi stroga omejitev polzja hitrost (3-5 km/h)... Vn iz poligona pa noben ne sme... Boš mogo nabavit s310 pr men

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Meni zal ne bo uspelo priti navijat...tako da dobro furajte pa upam na kasno fajn foto-porocilo...
Srecno!
Srecno!

C'mon folk..., če si bom js za dva froca zrihtal varstvo....
Za gume gret?

Za gume gret?

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz pridem, itak. Edino bom zal verjetno mogu prej pobegnt (ob 15h moram fotkat v termah snovik). Avto mi je prejle uspelo zrihtat, zavorni cilinder je imel O.S.car, tako da odlicno! 

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
evo, pa je za nami. Blo je fajn, škoda da nismo mel 3 kroge ker so ble pavze res tok dolge da bi celo šlo. Drugač pa odlično, spet cel kup pi** iz oldschool-slo strani, zjutri sem bil res hudo presenečen ko sem vidu anžeta in OP-ja v boxih, za klausa in sablača sem vedel da bosta sigurno prišla.
Tak da pokale smo podelil najhitrejšim kot se spodobi, brez kuhne
1. Dragan Gajič - Corsa
2. Nejc Romih - Autobianchi
3. Matej Čanžek - Yugo

slike pa nabiram iz kartice, sem mal prej nazaj prišu (ker sem bil najbližji udeleženec sem E21 pognal še na Roglo, da sem pogledal če dela tudi 3 in 4 prestava v hrib
)
Tak da pokale smo podelil najhitrejšim kot se spodobi, brez kuhne

1. Dragan Gajič - Corsa
2. Nejc Romih - Autobianchi
3. Matej Čanžek - Yugo

slike pa nabiram iz kartice, sem mal prej nazaj prišu (ker sem bil najbližji udeleženec sem E21 pognal še na Roglo, da sem pogledal če dela tudi 3 in 4 prestava v hrib