pozdrav iz Idrije

pozdrav iz Idrije
Pozdravljeni. Sem Dejan in prihajam iz okolice Idrije. Star sem 25 let in sem pravkar končal študij strojništva. Zanimajo me avtomobili, predvsem starejši ter dirke z njimi.
Svojega oldija še nimam, študentski proračun na žalost še dailiya težko prenese. Upam pa da vam bom lahko že v bližnji prihodnosti pokazal kakšno starejšo petardo.
Svojega oldija še nimam, študentski proračun na žalost še dailiya težko prenese. Upam pa da vam bom lahko že v bližnji prihodnosti pokazal kakšno starejšo petardo.

Re: pozdrav iz Idrije
Dobrodošel
Upam, da kmalu nabaviš, kar si želiš, glede "dirk" (predvsem druženje+vožnja mal bl na nož ko si sam v avtu) z oldschool avti pa se od lanskega 1. Piston Cup-a kar vedno več dogaja v tej smeri
V oktobru se bo peljalo avtoslalom in nekaj članov je že sigurnih da pridejo, tako da če prideš mal pogledat to sceno, verjamem da boš drug let že ti na štartni liniji
Lip pazdrau u Idrje 

pozdravljen

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
pozdravljen in dobrodošel med nami
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- mk987
- Avtomobil: MB W201 2.6 sportline, MB W201 2.0d 3x, SL R129
welkom 

Hvala vsem za dobrodošlico. Forum sicer spremljam že nekaj časa, in mislim da ste tukaj zbrani sami fajn fantje 

Dobrodošel!
Upam, da ti uspe čimprej nabavit, nekaj
za dušo...
Upam, da ti uspe čimprej nabavit, nekaj