Opel Kadett C - rat look

-
- Avtomobil: 2cv, Ami, Dyane
Re: Opel Kadett C - rat look
Pomeni, da ti bo oziroma je uspelo avto skozi tehničnega spravit ? Al kako... Če to gre, pol gre mogoče tudi moja Mahngreen dijana...

Kakorkoli že, verjamete ali ne, avto je registriran. Skoraj ne morem vrjet, vendar kjer je volja je tudi pot! Odzivi na cesti so smošni, dobesedno, ljudje gledajo in se smejijo. Vprašanje je kdo se bo smejal, ko se bomo srečali z gospodi v modrem. Teoretično je vse po predpisih, vendar vedno kaj odkrijejo kar ni vredu. Bom videl kako bodo podgano sprejeli na naših cestah, upam da brez večjih problemov.

Super da je uspelo, dej kakšno sliko pošli me zanime kako ste porihtali...
lp
lp

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Totalno hudo!
Potem pa hitro še akumulator zrihti, pa gremo testni krog 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
zakon!!!!!

Živjo.
Mi je fotr danes nekaj govoril da si nekaj spraševal po meni....Glede opelnov in tega
Mi je fotr danes nekaj govoril da si nekaj spraševal po meni....Glede opelnov in tega

Oj,
ta avto je bil pa vreden tega, da sem se prijavil za te pohvalit - dober rat look!
Tudi sam imam limota in je na poti v "rat-land" sam pot traja že dolgo
LP
ta avto je bil pa vreden tega, da sem se prijavil za te pohvalit - dober rat look!
Tudi sam imam limota in je na poti v "rat-land" sam pot traja že dolgo

LP
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
ne vem zakaj mora dogo trajat predelava v rat look, valda ne boš čakau da mah zrasteTomLooway wrote:Oj,
Tudi sam imam limota in je na poti v "rat-land" sam pot traja že dolgo![]()
LP

papi wrote:ne vem zakaj mora dogo trajat predelava v rat look, valda ne boš čakau da mah zrasteTomLooway wrote:Oj,
Tudi sam imam limota in je na poti v "rat-land" sam pot traja že dolgo![]()
LP
a nego? haha zdej je na suhem... pa zadnjič sem se mal pelal, treba pogledat motor, neki čudno poca pa zalije mi ga... ta vikend mam cajt, a pride kdo gor? pivo in orodje priskrbim jaz, kose prinesite s sabo

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!