BMW E30 M3 1988 Tanengreen

Re: BMW E30 M3 1988 Tanengreen
ja če je tolko očuvan pol naj bo še čist 

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

Saj je čist kolko-tolko, je pa res da se je čez leta nabralo umazanije v sedeže in bo treba temeljito očistit-zrihtat notranjost, ker drugo sem poštimal, vsaj mislim
Sej veste: pri starem avtu je vedno kaj za poštimat - zato pa so tako zanimivi
PS: vsaka stvar se začne in konča pri denarju...zato pa je treba potrpet in vozit avto takšen kakršen pač je, glavno je da uživaš v vožnji

PS: vsaka stvar se začne in konča pri denarju...zato pa je treba potrpet in vozit avto takšen kakršen pač je, glavno je da uživaš v vožnji

Srečno by M

Zelo je lep 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
to zverino pa sem jaz za prvega maja srečal nekje med postojno in pivko ..hud
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Je tako! Bil sem na morju in okrog za prvomajske praznik
V četrtek so me spet ustavili policaji. Tokrat jih moram pohvalit!
Vozim iz Brežic proti Rogaški in v Podčetrtku v krožnem se zapodi za meno avto, spusti sirene...počakam na bus placu in elegantno odprem šipo, pozdravim, dam dokumente...
Policaj gleda...nato reče: gospod Miha ali veste zakaj sem vas ustavil !?
Jaz:
Policaj : jaaa zaradi avta!!! A ga lahko slikam?-reče in že sma postala prijatelja
Po 10minutnem pogovoru mi je med drugim povedal, da tudi sam kupuje M3 in da me je že večkrat htel ustavit-povprašat glede avta. No pa še le obstajajo nekateri, ki vedo zakaj so na šihtu in zakaj so ti avti narejeni

V četrtek so me spet ustavili policaji. Tokrat jih moram pohvalit!
Vozim iz Brežic proti Rogaški in v Podčetrtku v krožnem se zapodi za meno avto, spusti sirene...počakam na bus placu in elegantno odprem šipo, pozdravim, dam dokumente...

Policaj gleda...nato reče: gospod Miha ali veste zakaj sem vas ustavil !?
Jaz:

Policaj : jaaa zaradi avta!!! A ga lahko slikam?-reče in že sma postala prijatelja

Po 10minutnem pogovoru mi je med drugim povedal, da tudi sam kupuje M3 in da me je že večkrat htel ustavit-povprašat glede avta. No pa še le obstajajo nekateri, ki vedo zakaj so na šihtu in zakaj so ti avti narejeni

Srečno by M

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Na podoben način sma midva s policajem debatirala o Williamsih! 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
na to temo bi lahko tudi opelmoč izdal kakšno drobno žepno knjigico 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...