Show'n'Shine 2013

- bertovtone
- Avtomobil: golf mk3 gti,mk1 gti...
Re: Show'n'Shine 2013
nej me en prosim poklice ko bote sli cez kamnik da vas pocakam pr cesti al bo kavica postaja????
041 979 332
041 979 332

- bertovtone
- Avtomobil: golf mk3 gti,mk1 gti...
fajn vas je blo spoznat super druzba,avti se bolj super meet uspel na polno
se ga vidmo ko se srecamo
lp
se ga vidmo ko se srecamo
lp

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Ja dobr je blo.... no jst sm se dejansko zelo slabo počutu... ampak sem se potrudil spelat dan do konca 
Verjetno je blo v okolici preveč novih avtov (pretežno hond) pa mi je pol mal obrnlo
Kje pa so fotke

Verjetno je blo v okolici preveč novih avtov (pretežno hond) pa mi je pol mal obrnlo

Kje pa so fotke

Kaj si fasu akutno honda vnetje...??
Če nimaš blokade zna bit to kr jeba, ja...

Upam, da vam je blo vseen, kljub hondam, na naši prireditvi fino. Ne vem, a ste si pogledal film, ker sem videl, da ste vmes skliznl nekam...
Hvala za obisk, predstavitev foruma, itd. Škoda, ker nisem mel časa kako več z vami rečt.

Bomo več klepetal ob naslednji priložnosti.

Aja, kake fotke. Čak da se kup sestavmo.

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Js se opravičujem, ker sem se tako nahitrco oglasu. Je sprva kazalo, da sploh ne bom prišu.
Sem pa v tem kratkem času ugotovil, da sem očitno prestar za take show-e. Enostavno, stajlani novodobniki me nikakor ne fascinirajo več. Verjamem, da je v teh projektih veliko truda, dnarja in ljubezni, ampak... Sem se najdlje zadržal ob oldschool avtih! Le zakaj?
Pa zraven poslušu eno gospo, kolk je čist navdušena nad Kadetti, ko je hčerki razlagala kolk takih avtov je v Srbiji in podobno... Upam, da nekega dne tudi svojega zraven parkiram!
Bolje se bomo pa spoznali na kaki turi, i hope!
LP!
Edit: Če bojo kake kul fotke od sodelavca, jih posredujem! Tisto blokadiranje je pa so off!
Sem pa v tem kratkem času ugotovil, da sem očitno prestar za take show-e. Enostavno, stajlani novodobniki me nikakor ne fascinirajo več. Verjamem, da je v teh projektih veliko truda, dnarja in ljubezni, ampak... Sem se najdlje zadržal ob oldschool avtih! Le zakaj?

Pa zraven poslušu eno gospo, kolk je čist navdušena nad Kadetti, ko je hčerki razlagala kolk takih avtov je v Srbiji in podobno... Upam, da nekega dne tudi svojega zraven parkiram!

Bolje se bomo pa spoznali na kaki turi, i hope!

LP!
Edit: Če bojo kake kul fotke od sodelavca, jih posredujem! Tisto blokadiranje je pa so off!

Cel vic mojega vabila je bil v tem, da nimamo samo plastike, ampak tud kako rjo... Aja, sej to je blo tud na Hondah.
No, poanta pokazati, da tjuning ni sam plastika, je z vašo pomočjo super uspela. Hvala. In tudi sam bi se zadržal dlje ob oldschoolovcih, če... Ja nekdo je mogu neslane šale stresat v mic..

No, poanta pokazati, da tjuning ni sam plastika, je z vašo pomočjo super uspela. Hvala. In tudi sam bi se zadržal dlje ob oldschoolovcih, če... Ja nekdo je mogu neslane šale stresat v mic..

vabila smo se z veseljem udeležil in je res blo faj vidt mau pristne rje med vso plastiko
umes smo pa šli jest in en điro do šmartinskega jezera, pol smo pa itq šli še film pogledat.

umes smo pa šli jest in en điro do šmartinskega jezera, pol smo pa itq šli še film pogledat.

A, ste. Super.
Je blo tokrat kr dost pristne rje not... Mi je lih en jamru, da bi blo lah več novejših avtov not... LOL. NOT!

Je blo tokrat kr dost pristne rje not... Mi je lih en jamru, da bi blo lah več novejših avtov not... LOL. NOT!

Zakon družba ste, vaši avti so bli pa tak glavna atrakcija tam.