and don't tell me, that I never gave you anything!

No uglavnem, tud mene je zagrablo in evo ga
grem iskat avto, ki sem ga prejšni teden že zaaral, še zadnja vožnja preden gremo nardit prepis, se pripelem nazaj na dvorišče in začne nekaj tolčt po motorju; dvignemo havbo in vidmo da je jermen čist losan, 2 metra za avtom pa najdemo na tleh šrauf, ki pritrjuje nosilc od alternatorja na blok SVAŠTA!

zašraufamo nazaj z varovalno podložko, gremo nardit prepis in po preizkusne tablce.
Pridemo nazaj na dvorišče, nalimam tablce, grem na prvo črpalko, valda poln tank, ker je bil prej čist suh.
Fotr je rabu še nekaj iz merkurja, se ustaviva še tam, greva not, prideva nazaj, luža bencina pod avtom

Prej ko sem ga sprobaval je avto kr mau kašlal, pa bil len... se peleva proti domu, čez ene 30km se avto, ko prešaltam dol naenkrat sred ovinka zbudi

se pelem do doma z spuščeno šipo in roko do asvalta, čeprou je mau mraz in se počutm ku en bog

dizla se ne pipnem v lajfu več!
btw, moj prvi moj moj avto, in bo daily definitivno in nikol več ne razmišlam o tem, da bi blo karkol nouga daily
aja pa avto sem zgleda ful preplačal al neki, ker mi je stric, ki mi ga je prodal uturil pol ko sem mu še dodatno zbil vnaprej dogovorjeno ceno še 2 števca komplet z obratomerom, pločevinko barve v kateri je avto (in to akrilne, ne modern jajc) in ketne in še reku, naj pridem enkrat z prikolico in mi bo šenkal še en kup delov, samo se mora prebit do zadnga konca garaže

za prvo silo bom naredu servis na fergazerju... itak solex in 200.000km in je ful lufta na osi metuljčka; povrtat, bronaste puše not, pa komplet rebuild kit ponucat, pa tesnilo na tanku zrihtal, pol se bomo pa naprej pogovarjal